Siluart Bajsjahshahja 1 ay önce 50 ₺ 😯 dün sordum 87₺ dediler. Bu kadar artmış olamaz. Size de çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim 🙂
Bajsjahshahja Siluart rica edıyorum allah yardımcımız olsun canım cok etkılı bır ilaç ama ben 8 tane içtım her zaman ilaç kullanmadm
Marykhoen Zofran kullanıyorum zaten bu ikisi aynı ilaç 65 tl bence tutturabildgine gidiyor fiyatlar eczanelerle alakali bi durum olduğunu düşünüyorum
Siluart Marykhoen Hanımlar farklı fiyat verince bende öyle düşünüyorum artık. Kime tutturursak fiyatı öyle biçmişler.
Siluart Bajsjahshahja Sağ ol tekrar tekrar canım. Yarın İnşâALLAH alacağım bu gün o kadar kötü oldum ki ilk defa bu kadar kötü oldum. Af buyurun kan geldi artık istifar etmekten. 🙁
Babies16 Siluart bende 48 e fln almistim agustos ayinda . Belki mg olarak 2 kati vardir baska eczaneyede sorsaydnz
Siluart Babies16 4 mg olduğu için fiyatı bu olabilir yani öyle mi. 4 mg 10 tablet aslında bundan dolayı fiyatı da bu olabilir haklısınız. Ah ben bu gün ne çektim neler çektim yataktan kalkamadım kaldı ki eczaneye gideyim.
Babies16 Siluart Siluart bende cok cektim canim 12. Haftamdayim bulantilarm azaldi ama midemde yara var ondan cekiyrm hala.bulanti icin bana bi parca zencefil cigneyip yutmak iyi geliyordu
NNeslihaNN Siluart bende kullandım 2 aydır kullanmıyorum 48 liraya alıyorsuk eczaneden evet sigorta karşılamıyo ama o kadarda zam gelmiş olamaz heralde başka eczaneyemi sorsanız acaba