aysegul-2509 Zynp01 ben 5 gün kala yaptım normal gebelik testinde silik çizgi çıktı bayaa erken gösterdi kendini 🤗
aysegul-2509 Zynp01 benimde dündü 1 gün aramız var Allah ım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Zynp01 aysegul-2509 hamilesin yaniiii👏 Ayy ne güzel inş kucağımza alırız sağlıkla bn geçen ay düşük yapınca korkuyrm
aysegul-2509 Zynp01 her gece elim karnımda dua ediyorum hem kendim hem tüm anne olmak isteyenler için dualarımız etmeyelim canım dünya duayla durmuş derler rabbim içten edilen duayı geri çevirmez hayırlısıysa kalbini hiç bozma iyi olucak de
aysegul-2509 Zynp01 ben 2 düşük 1 kimyasal yaşadım korkunun hiçbişeye faydası yok canım önceden çok korkuyodum olmayacak diyodum ama düşüncelerimi değiştirdim hep hamile kalcam bu ay dedim iyi olucak bu sefer olucak dedim hep öyle düşün sende
Zynp01 aysegul-2509 inş canım bu arada bn beta baktırmadım beta sıfırlanmadığı için silik çıkmş olabilir mi yoksa gebelik mi
aysegul-2509 Zynp01 betaya bakmadan bilemeyizki canım sen beklemektense acile git bi kan ver değerin yüksekliğine göre anlaşılır anca o inşallah gebeliktir
Nehir66 Zynp01 bende senin gibi yapmıştım ☺️Şuanda 24+3 haftalık olduk kızımla inş sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sağ Salim kucağına alırsın canım ☺️
Bsrlmnemr Zynp01 bende adetten 1 gün önce mi ne yapmıştım böyle çıkmıştı. Hamile olduğumu öğrendim. İstersen yarın sabah ilk idrarınla bi gebelik testi yap çıkarsa kan verirsin hayırlısı olsun canım.
Balance Zynp01 ben ovulasyonla ogrenmistim adet gunumde yaptim t cizgisi cok koyu cikti c den dha koyuydu sonra gebelik testi yaptim aninda cift cizgi cikmisti
Susamvemom Zynp01 benım adete 1 hafta kala hep koyu çıkıyordu 2.yumurtlama sandım degılmıs. Hatta hergun gebelık testi yaptım yıne yoktu. En son adet günü yaptım yine hamıle olduğumu öğrenmıstım