Aysegulum27_ Zynp01 ikinci yumurtlamada olabilir değerlendir bence .kürtaj olduysan eğer adet tarihlerin uzayabilir o yüzden yumurtlaman olmuş hamile değilsin yani anlayacağın
Zynp01 Anlayamadım yumurtlama mı hamilelik mi ?? Gerçi bazısı ovulasyonla öğreniyor hamileliğini bazısı öğrenilmez onla yanıltır dio
aysegul-2509 Zynp01 hayırlı olsun inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim adetime 5 gün kala ovulayon böyle çıktı normal gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı dün adet günümdü tekrar ovulasyon yapıyım dedim t çizgisi kopkoyu çıktı
Nehir66 Zynp01 bende senin gibi yapmıştım ☺️Şuanda 24+3 haftalık olduk kızımla inş sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sağ Salim kucağına alırsın canım ☺️
Zynp01 aysegul-2509 canım etken gebelik yaptım https://www.resimag.com/i/0d6326bd6fe çok teşekkür ederim
Zynp01 aysegul-2509 aminnn inş canım geçeb ay eşimle çok üzüldük düşük kürtaj inş bu sefer saplıkla kucağımıza alırız darısı isteyen herkeseer🙏
aysegul-2509 Zynp01 benimde dündü 1 gün aramız var Allah ım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻