Sdtsdmr ben 9 ay maskeyle çalıştım ve boyaları ben sürmedim boya çoksa salonda agdaya girdim kapıları süreklı actırarak çalıştım.sacımı hıc boyatmadım ve boyanmasınada karşıyım neden dersenız 3 ay gelısımi bebegın organ gelısımı için çok önemli doktorlar o yüzden izin vermiyor.ama bence sonrada yaptırmayın sonuçta en bitkisel dediğimiz boyanın içinde azda olsa kımyasallar mevcut. Saç diplerinizdeki gözenekler boya sırasında açık oluyo ve kana karışıyor bebegınızde sizin kanınızdan beslenıyo yanı şimdi neden 9 ay boyatmayın dıyoruz kuaförler olarak biraz tahmin etmişsinizdir olay sadece koku degil boyatanlar var bişey olmadı dıyoruz ya zaten boya düşük veya bebekte gözle görülür bir zarar vermez.ama daha anne karnında kımyasallarla tanışıyorlar ve ileride alerjik sorunlar olabilir küçük bedenlerde erken yaşta kımyasallarla tanıştırmak bence iyi birsey degil yinede hamıle anneler illa boyayayın dediklerinde biZde mecbur boyuyoruz ama çok rahatsız kötü görünen saçları olanlar için tavsıyem saç diplerine degdırmeden boyamasını rıca edin kuaförünüzden en azından sadece hafıf kokuya maruz kalırsınz direk temas olmaz