Berivan21- @Zynp01 banada aynı şeyleri söylediler dış gebelik bile dedi sağlık ocağındaki doktor o yüzden sen kendi doktoruna randevu al o gerekeni söyler zaten canm ☺️
Berivan21- @Susamvemom Sabır ve Şükür Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canm 🤲🏻
Berivan21- @Zynp01 ben 20 haziranda kürtaj oldum ve kanamam 1 hafta sürdü doktor kontrolüne gittim ve rahmin toparlanmış gayet güzel dedi bende bekledim biraz daha 20. Gün ilk ilişki oldu ve 30. Gün test yaptım dayanamadım çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim dış gebelik olabilir betan sıfırlanmamıştır falan filan hemen kendi doktoruma gittim ve hamilesin dedi bana şükür dedim Rabbim ☺️ O yüzden stres skntı yapmayın Rabbim sana bırakıyorum sen en hayırlısını bilirsin diyin ☺️
TunarinAnnesi Zynp01 kuzum 13 ocakda kurtaj oldum 15 gun sonra yumurtlama oldu Bende qaliba adet gormeden hamile kaldim kurtajdan 25 gun gecdi testim boyle https://imgyukle.com/i/nyXVm0 sence hamile miyim???
Zeynepreyyan Nuriay hiç doğru bir şey olmaz hemen hamile kalman. Kurtajdan sonra rahim ağzı açık olduğu için rahmin toparlamadan hamile kalırsan tekrar düşük olma ihtimali ve erken doğum olma ihtimali artar. En az 3 ay korun ondan sonra hamilelik düşün
Zynp01 TunarinAnnesi sebin test bozuk gübi canım dağılmş tekrar yap bnce emin ol silik de çıksa hamilesin
ozgei Aslihan2 merhaba,test yaptirdiniz mi? Ben de yeni kurtaj oldum, nisana kadar korun dedi doktorum sanirim anca adet gorecegim o zamana kadar, simdiki gebelikte kan sulandirici iciyor musunuz doktorunuz basladi mi
Aslihan2 ozgei maalesef kimyasal gebelik geçirdim hasta oldum bugun bitti hatta artik bu ay denemeye devam kan sulandirici falan içmiyorum sadsce troid tedavisi görüyorum
Aslihan2 ozgei 2 ay korunmani tavsiye ederm rahmin dinlensin ve hazirlansin 2 kere adet gör yani ben birsz erken davrandim sonu yine hüsran 😑 ama herkeste oyle olmuyor tabi bana boylesi denk geldi