Zeynepreyyan Nuriay hiç doğru bir şey olmaz hemen hamile kalman. Kurtajdan sonra rahim ağzı açık olduğu için rahmin toparlamadan hamile kalırsan tekrar düşük olma ihtimali ve erken doğum olma ihtimali artar. En az 3 ay korun ondan sonra hamilelik düşün
Nuriay Zynp01 yok ben şeyi soruyorum kurtajdan sonra adet gununu bilmek olmuyor ya 40 gun içinde adet goruyorsun mesela ben ilk kurtajimda 35 36 ci gun adet olmuştum sorum o ki kurtajdan hemen sonra adet gormeden gebe kalan varmi ?
Aysegulum27_ Zynp01 yumurtluyorsun kürtajdan sonra adet uzar genellikle hamile değilsin yumurtluyorsun değerlendir üç dört gün
Aslihan2 Nuriay evet ben kurtaj oldum sonra 1 adet gördüm ikinci adetime 1 hafta vardı zaten olmaz tutmaz diye denedim şuan hamileyim 2 haftalık insallahh bu sefer kaybetmem bebeğimi 😣😔
Momof2child Tavsiyem adet gorb hamilr kaliniz FAKAT ADET 45GUNDE BIR OLUYOR BEN 60 GUNDEN FAZLA GECMSDI IGNE YAPTRMSDM
ozgei Aslihan2 merhaba,test yaptirdiniz mi? Ben de yeni kurtaj oldum, nisana kadar korun dedi doktorum sanirim anca adet gorecegim o zamana kadar, simdiki gebelikte kan sulandirici iciyor musunuz doktorunuz basladi mi
Zynp01 Sanırım ben :)) bugün adet günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım https://www.resimag.com/i/0d6326bd6fe
Berivan21- @Nuriay ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu diye ve adet görmeden tekrar gebe kaldım ve şükür şimdi 32 haftalık olcaz☺️ (Doktorumun söylemi ve benim bi çok araştırmalarım sonucu Kürtaj artık eskisi gibi zor bi süreç değil vakumlama ile olduğu için rahim zarar çok görmüyo ve 1 haftada toparlanabiliyo ) önemli olan senin kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissediyo olmanla alakalı herşey ☺️
Nuriay Berivan21- ben kendimi hazir hissediyorum ama ilk bebegim anensefaliydi kurtajla alindi 2 ci bebegimde 9 haftalik olmaliyken 6 7 haftada gelisimi durmuştu pihtilaşmam var şimdi aspirin kullaniyorum ve sadece korkuyorum amma çokta istiyorum korkmama ragmen
Zynp01 Berivan21- bazıları beta sıfırlanmamış dio erken gebelik testi yaptım bugün adet günüm https://www.resimag.com/i/0d6326bd6fe
Berivan21- @Nuriay bende aşırı derece de korkuyodum ama çokta çocuk sahibi olmak istiyodum Rabbimdir tüm olmazları olduran yeter ki biz temiz bi yürekle Rabbimizden isteyelim O herşeyin en hayırlısını verir inşallah Rabbim kimsenin evini kucağını evlatsız bırakmasın inşallah 🤲🏻🥰
Susamvemom Ben 5 aralıkta kürtaj oldum hıc korunmadım ama hamıle kalamadım malesef adet oldum geçen hafta bitti
Berivan21- @Zynp01 Rabbim hayırlı eylesin inşallah canm Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah🥰 ama çok dikkat et ilk 3 ay doktor kontrolünde ol hep ben öyle yaptım çünkü insan ister istemez tedirgin oluyo ☺️