zeyzey36 Masalsi bana da sırt üstü yatma dedi kordon bebeğe dolaşabiliyormuş ya sağ ya sol tarafına yat dedi
SedaveSusam zeyzey36 28. Haftaya girdik soluma yatıyorum solumu tekmeliyor sağıma yatıyorum sağımı tekmeliyor hanımefendinin gönlü olup sakinleşene kadar dönüp duruyorum yatakta sırt üstü uyanıyorum bazen uyku arasında kendimi kontrol edemiyorum 🤷🏻♀️
zeyzey36 SedaveSusam malesef bende aynı durumdayım sırt üstü yatmayı özledim resmen ama anne olunca keyif onların oluyor :)
SedaveSusam zeyzey36 sırt üstü yüz üstü uyumayı çok özledim bende ay bide belimi kütletmeyi eşim kendini kırıyo aşırı kıskanıyorum 😂🤭
zeyzey36 SedaveSusam ben yüz üstü de yatıyorum hafif yan olacak şekilde o kadar iyi geliyor ki anlatamam :D
Tgb2310 Masalsi cnm nefes alması için değil sen kalbinin ğzerine yatıyorsnnki kan akışın daha düzgün olsn bebeğn iyi beslenebilsn düe. Ben prof dr muayenesine gidiyorm kelli felli birisi öle yabana atılacak bi prof değil o bile sol tarafına yat ddi
yildiz23 Pearly trendyolda 5 farklı bölge destekli yastık var az önce gördüm 60 lira öyle birşey de olabilir aslında