Semadefne35 Gurebaa bence canım yanında kim varsa uyandır açsan yemeğini güzelce ye duşunu al ve hastaneye doğru yola çık 😂😂
Gurebaa @Semadefne35 Ebru_lii yok gitmedim sabaha doğru biraz uyuyabildim uyandığımda da ağrı daha hafifti 5 dakikada bir e düşmüş olsaydı gidecektim ama hala 6-7 dakikada bir gelip gidiyor. Bir de bugün pazar, doktorum yok diye gitmek istemedim açıkcası.
Havva-6128 CansuCaner Geceden beri adet sancım var düzenli ama şiddeti dayanabileceğim kadar.(adetlerim çok sancılı geçiyordu ağrı eşiğim yüksek galiba ) 6 dk bire düşmüştü. Gitmedim hastaneye geçer gibi oldu. Böyle olabilir mi ?😔
Hiranur Havva-6128 bende dün akşam saat 6 dan beri ayni adet sancısı cekiyorum hastaneye de gitmek istemiyorum 😌
Gurebaa Havva-6128 benimde adetim çok sancılı geçiyordu hiç ağrı kesici kullanmaz dayanırdım. Acı eşiğimin yüksek oldugunu düşünüyorum aynıyız şu an ben de gitmedim bekliyorum
Havva-6128 Hiranur Bende gitmek istemiyorum gidip açıklığın fazla değil cümlesini duyup hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum 🙇🏻♀️
Zeynepreyyan Gurebaa ağrı eşiği yüksek olanlar sanciyi çok şiddetli hissetmeden de doğum yapıyor. Hastaneye git bence
Havva-6128 Gurebaa Benim Perşembe gününden beri nişanım geliyor ve çok arttı daha sıvımsı oldu . Dün suyum geliyor azar azar sandım değilmiş. Sen de böyle bi durum oldu mu canım
Gurebaa Havva-6128 evet benim de salı gününden beri geliyor nişanım. Kahverengimsi hatta ben de sıvılaştıkça suyum mu diye düşündüm ama değil. Yarın yatışım yapılacak bakalım 🤔