Kızlar 26+4 üz bebegim gündüzleri hareket ediyor ama çok sakin bazen uzun süre hareket etmiyor gibi geliyor geceleriyse neredeyse sabaha kadar fıldır fıldır içimde düzeni bu şekilde olan var mı ?

Semashn99 aha bu benim oğlum gerçi gündüz de az buçuk ama akşam 9 dan sonra icimde halay çekiyor resmen 😁

Semashn99 benim de öyle 36 haftalık olduk gündüz çok hareketi yok gece de durmuyor. Anası gibi hareket etmeyi sevmiyor, armut piş ağzıma düş istiyor 😂 hareket ediyorsa kendini sıkıntıya koyma içini ferah tut ☺️☺️

Semashn99 benım oğlum da oyle akşamları geceleri daha cok hareketlı gündüz cok sakın 30+3 haftalık olduk 🙂

Semashn99 bizde 26+4üz benimki gündüzleri hafif hafif arada oynuyor geceleri neredeyse hiç tepki yok çok nadiir bende geceleri oynamıyor diye korkuyorum 😕

Semashn99 benmde gece çok hareketli sabahlarıda uyandığımda çok hareketli oluyor ama gün içinde benmde durgun canm

Bukii benim de 24 gündüz bazen hissediyorum akşam yok hatta iki üç gün hiç yok arada oynuyor hiç düzensiz bazen de akşam bir iki tekme o

Semashn99 Bende 34 haftalık gebeyim canım gündüz hiç hareket yok gece de hiç durmuyor alanları daralıyor artık 😊

Darkgod birkaç hafta önce doktora sordum bu haftalarda hareketleri çok da önemli değil dedi ama benimde bilgim bu haftalarda zaten hareket ediyor büyüdükçe yeri daraldığı için zaten hareketleri yavaslıyor diye biliyorum 🙊 bilemediimm

Semashn99 benim de oyle canim hareket ettigi surece endiselenme çoğu hamilenin böyle gündüzleri yavaş geceleri kıpır kıpır icin rahat edecekse soyleyeyim canim dogum yapan arkadaşım gündüzleri hareketlerini çok hissetmezsin geceleri hissedersin demisti

Darkgod benimde senin gibi ama 2 gündür çok az içim sıkılıyor böyle olunca panik oluyorum

Gmzklyn alllahtan arada hareket ediyor da korkmuyorum fazla benim birde kolumda. Manntar türedi ilaç sürdükçe yayıldı ne yapacağımı sasirmis durrumdayim

Darkgod mantar kolunda riskli bir yerde değil bence sıkma canını allah beterinden saklasın

Darkgod günde kaç kez hareket ediyor yaklasık benim 2 gündür çok azaldı ya

Darkgod doktora sordun mu belki kullanabilecek bir ilaç vardır cnm

Semashn99 23+4 üm benmde bikaç gündr çok hareketlydi çok seviniodm ama iki gündr biraz yoruldm hareketleri de yavaşladı akşamları bikaç tekme attı oda çok hafifti.bende korkuorm ve tekmeler hep aynı yerde hiç farklı yerde değil

Sueda29 valla demekki tek panik ben değilim :) benim gibi birileri cıkınca aaa normalmiş diyorum.Bekleyelim bakalım kontrole kadar.Cuma kontrolüm var benim.Senin ne zaman