Cgdm3325 Oğlum 1 yaşında , iki defa ishal oldu doktora götürdüm rota olabilir dedi ilaç verdi , ilaçlardan sonra bir daha ishal olmadı , nedir. U hastalık nasıl geçer bu durumu yaşayan var mı
Muneweralp Cgdm3325 rota virüsü baya ağır bir ishal çok uzun sürebiliyor ve gerçekten vücut susuz kalıyor aşı olunca çok hafif atlatılıyor
Gulcinkaya Cgdm3325 zor geçer ama geçer . Halsizlik kilo kaybı bol diskilama 😞 . Bol bol yedirmeye çalış su sürekli içir yoksa vücut susuz kalır bir hafta on güne Allah'ın izni ile toparlanır. Entrogermina alabilirsin pediatrik formunu yada NBL toz alabilirsin mamasina katabilirsin
Muge0609 Cgdm3325 Aşırı İshalle Bilinen Bir Virüs. Virüs Vücuttan Atılana Kadar İshal Devam Eder Bazen Günde 10 Defaya Kadar Çıkar. Devam Etme Süresi en Fazla 10 Gündür. Sıvı Kaybı Olmaması İçin Bol Sıvı Tüketilmesi gerekiyor. Reflormu Verdi Yada Flagyl Onlarda Keser İshali Ama Keşke Rota Virüs Adenovirüs Çalıştırsaydı Doktorunuz Gaitada Çalışılan Tetkikler Bunlar
Gulcinkaya Cgdm3325 rota aşısı 3 ve 5.aylarinda 2 doz olarak yapılır canım . O zamanı geçince daha yapılamaz
Ecelif Cgdm3325 iyileştikten sonra bağışıklığı oluyor Allah yardımcınız olsun zor bir mikrop yine de gözlem altında tutun gerekirse hastanede serumla tedavi oluyor
Cgdm3325 Muneweralp internetten okuduklarım çok korkuttu beni , hemen götürdüm ishal oldu bi kere altına yaptı hemen götürdüm ilaçlardan sonra durdu şimdi , inşallah devam etmez canım
Gulcinkaya Talentedmom yok canım karşılamıyor. Rota ve menenjit aşılarını karşılamıyor ve yüksek mevlalarda malesef 😞
Muneweralp Cgdm3325 rota virüsü olsa bu kadar çabuk anlatamazsın değildir sen bol sıvı ver çabuk atlatsın inşallah acil şifalar dilerim ama bence aşıyı yaptır
Talentedmom Gulcinkaya benim görümcemin oğlu rota virüsü geçirdi hastanede yattı ona öyle söylemişler hastaneden
Gulcinkaya Cgdm3325 o zaman devam ederse kilo kaybı olursa serum takılır yatış yapılır 😞 su icir bol bol . Ve sevdiği şeyleri yedir yada sevdiği şekilde sunum yap ona
Gulcinkaya Cgdm3325 belki şikayet ve dışkı sayısı renginden tahminde bulunmuştur ona göre söylemiştir size . Eğer devam ederse hazırlıklı gidin kaka yapınca en fazla yarım saat içinde bezinden alıp bı kaba koyun zeytin tanesi kadar olsa bile yeter . Yoksa diğer türlü gidince tahlil isterse kaka beklersiniz 😞
Gulcinkaya Talentedmom ne zaman canım ben çocuk bölümünde calisiyorum 20 gün oldu ayrılalı halen ücretli idi 250-300 TL arası idi tek dozu.
Cgdm3325 Gulcinkaya yaptırabilirim canım Allah ın izniyle o önemli değil ama bu hastalık bi kereliğine mi mahsus yoksa devamlı aralıklarla olabiliyor mu
Gulcinkaya Talentedmom anladım canım geçen sene ise kulaktan dolma bilgidir dediğim gibi 20 gün içinde oldu ise tamam derim ama 20 güne kadar hastalarimiz kendisi alıyordu eczaneden çünkü devlet karşılamıyor malesef