2kezanne Haticemre21 hatta bugün esime dedim portakalım bitmis bir yanım eksik hissediyorum esim bıktı benden yetistiremiyor kendi 1 tane anca yiyebiliyo 3 kilodan yani bende gunluk 3,4 tuketiyorum can sıkıntısı birde soguk sulu iyi geliyo 😂
Nml06 Haticemre21 Merhaba, şeker ve asit bakımından bir zararı olabilir. Bu yüzden azaltmanızı tavsiye ederim👍
_hkubra Haticemre21 ozaman yiyin bence bende toplamda 8 kilo aldım ama 60 la hamile kalmıştım çok da almak istemiyorum
Haticemre21 matrushka bende 34+2 haftalığım 10 kilo aldm toplamda ama zayif oldgm icin belli etmiyorm. Demekki 10 kiloyu da portakaldan aldm 😅😅
pelinsss Haticemre21 ben oğlumda çok yemiştim, kabuğuna varana kadar hemde 🙈 kızın mı olacak, oğlun mu 🤗
Bellazarea Yani çikolata baklava yiyeceğinize portakal yiyin vitamin deposu ne güzel işte, bende 37. haftamdayım, günde en az 1 portakal 2-3 mandalina yedim, gebelik şekerim yok, aldığım toplam kilo ise 7...Yiyin, ama tabii fazla abartmayın 😊😊
Ayse-gul Doktorum gunde bı tane suyu değil kendisini yememi söyledi 13 haftaligim bende senn gibiyim özellikle bazen sabahları içim yanıyor soğuk soğuk iyi gidiyor😁
Humi Haticemre21 insulini oynattigi icin bir tane yiyebiliroyurm ama keske daha fazlasini yiyebilsem. Sekerim yok ama onlem icin yemiyorum
Haticemre21 Bu konuda yanliz olmadığıma sevindim ya bende dusunyodm ben gibi biri daha varmıdir diye 😍🤗😅
Nur-11 Ben günde 1 buçuk kilo portakal 2 buçuk kilo da mandalina yediğimi biliyorum doktora sordum napıyosun sen o kadar yenir mi bebeğe hiç bir zararı yok ama senin kara ciğerine cok zararlı olabildiğince azalt demişti şimdi cok hastayım gerçi yiyemiyorm 🤷♀️
Koalina Haticemre21 Bende hergün 🍊 portakal mandalina 🍊 🥕 havuç yiyorum çocuğumun içi dışı bunlar oldu 😅
RuzgarsMommy Ay bende yiyorum her gün ama öyle çok değil 1 2 tane. Ama kisin suan en güzel meyvesi C vitamini
Hayraz Haticemre21 15 haftadayım midem aşırı bulaniyor ama kusmuyorum sadece bulantim var baştan beri ve bulantıyi geçirmek için cam şeker yedim iki hafta kadar günde en az 10 tane sonra tiksindim bu sefer portakal yemeye başladım nerdeyse 20 gün boyunca günde bazen 4 tane ama dörde bölüp suyunu çekiyordum püresini yemiyordum öyle aşırıyordum mide bulantimda geçiyordu o dam da tiksindim 3 gündür bu sefer nar yiyiyorum vucud otomatik nar diyor portakal diyor şeker diyor. Zamanla tiksinirsin bence benim öyle oluyor. Ama günde bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içmenin zararı olmaz diye düşündüm çünkü ben dediğim gibi dörde bölüp suyunu çekiyordum pireyi atıyordum
Haticemre21 Hayraz valla benm bulanti zamnlarima yetisemedi portakal. Hamilelikten once de yiyordm ama bu kadar degldi suan soğuk iyi geliyo 😅 son haftalar ya icimiz yaniyor herlde 🤗🙏
Ayse-gul Hayraz ben senle aynı durumdaym 12 haftaya kadar çok bulantım yoktu ama 12 girdik allahh bulantidan oluyom istifra yok bulantı var önceden şekerli şeyler kurtariyordu smdi herşeyden tiksindim hicbiseyde kesmiyor eski şeyler hiç kesmiyor bana doktorum suyunu içme dedi günde bitane ye dedi vücuduna zarar verr dedi bende zaten suyu hep acı gibi geliyor icmiyom yiyom
Hayraz Haticemre21 kız benim son hafta değil 15 haftadayım 15 haftadır her hafta bisey yedim mide bulantim geçsin diye elmalı soda, şeker,portakal, tiksindim hepsinden nar yiyiyordum bugün nar da yemedim sanırım ondanda tiksindim. Şuan cips tuzluya yiyiyorum dondurma. Yemekten sonra hemen yemem lazım mide bulantim.asla geçmiyor
aslikls3 Haticemre21 ay o portakalllarrrr hep kilo olarak dönüyor bize 😫 ben de tutamıyorum kendimi sulu sulu serin serin yiyorum çok hoşuma gidiyor ama şekerli tabi fazlası zarar :((
Hayraz Ayse-gul valla yemek yerdim midem bulanırdı bende portakal emerdim geçerdi hatta yani başıma koyardım uyuyakalmak için midem bulandıkça az az emerdim şimdi de tiksindim. Herşeyden hiç bisey yemiyorum günde bir narla geciriyorum. Ne yemek düşünürsem düşüneyim midem bulaniyor. Ilk zamanlar elmalı soda içerdim bir hafta sonra tiksindim tatlı şeylerden midem bulaniyor hala tatlı pasta falan yemiyorum ama şeker emiyordum mide bulantim geçiyordu uyuyakalana kadar yemekten sonra mide bulantimi geçiriyordu ondanda tiksindim. Portakaldan da tiksindim. Şimdi nar cips dondurma sabahları simit yada poğaça sonrasında öldür yiyemem simit sadece sabah. Kız çok tuhaf şeyler yaşıyorum allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Ayse-gul Hayraz amin inşallah valla bende öyleyim herşeyden tiksinmisim benim 12.hadtaya kadar çok olmuyordu bugün 12 bitti ama bir haftadır benide bitirdi bulantidan istifra yok bulantim oluyor eşime diyom hangi hamile yatacgi anackadar midesi bunalir çok tuhaf gidiyor