Haticemre21 Hanımlar benim gibi gün aşırı portakal tüketen varmı aranızda. 34 haftalığım sürekli portakal yiyorm bir zarari varmıdır acaba günde 3 4 doyamiyorm yani 🙄🤗🙏😩
Erenveannesi Haticemre21 fazla yerseniz şeker bakımından bebeğe zarar vermiş olursunuz günde 2 yi geçmemeye çalışın.
Emin_e Haticemre21 seker acisindan belki sıkıntı olabilir ama ben de cok yiyorum 3. Aydan beri soguk soguk canim istiyor hatta evladim portakal gibi olabilir :)
Serapguneyli Haticemre21 ya bende bunun aynısını soracaktım ben her gün akşam meyve yiyiyorum meyve dediğim de sadece portakal, oturuyorum 2-3 tane portakal yiyiyorum doyamıyorum
BeybininAnasi Ben de çok yiyorum 🙄 şekerli oldugu için dikkat etmek gerekiyor aslında yoksa ne zararı olabilir 🤗
Haticemre21 Zeyk fazla kilo almadm 8.5 ay da zaten 40 la hamile kalmstm kilom belli bile degl demekki aldgm bi kac kilo da portakaldan 🙄🤔 ama doymuyorm ya sanki hic yememism
Haticemre21 Serapguneyli hic sormayn bnde oyleym ya zor tutuyorm kendimi yiyorm ama sanki hic yememisim gibi 🙄🤔
Miniminikuss Kızlar yerken dikkatli olun olurmu. Gecen yerken portakalın kurtlandıgını gordum saka gbı ıcınde nasıl oynuyorlardı yankıslıkla yemıs olabilirim diye saatlerce kustum 😔
Deletedmom386 Miniminikuss ayy portakalda da çıkar mı kurt🙄 bn bazen doğrayarak yiyorum midem bulandı sizinki çürüş olmasın
_hkubra Haticemre21 bende çok yiyordum doyamıyordum bir ayda 4 kilo alınca doktor günde bir tane ye dedi bu ay dikkat ettim hiç kilo almamışım gerçekten çok kilo yapıyor
Haticemre21 _hkubra bende yapmadı ama 😅 yani 34 haftalığım 10kilo almışım 40 la hamile kalmstm coj zayifim da tekrar bi tartilim ben 😅😅
_hkubra Haticemre21 ozaman yiyin bence bende toplamda 8 kilo aldım ama 60 la hamile kalmıştım çok da almak istemiyorum
Zeyk Haticemre21 ya ne güzel kilo almadiysan ben 33 haftaligim 13 kilo aldım ve portakal mandalinanın kilo yaptığını diyetisyenden ogrendim. Vitamin alıyorum diye bol bol meyve tüketiyorum meğer günde bir adet yemem gerekiyormuş ben önüme tabak hazirliyordum elma mandalina portakal vs 😂
Haticemre21 Zeyk bende oyleym valla vitamin bol yeyn derler bide demekki aldgm kilo da portakaldan mı yemesem almicaktm herlde 😅 bebislere zarar vermeyelim de
Zeys Haticemre21 bende yiyorum valla bi kan portakalı bi normal bi de mandalina 33+5 im 9 buçuk kilo aldım🍊 sıkıp suyunu da içiyorum valla 🥰
Yildiz95 İLk hamile kaldigimda gunde 2 kiloya yakin mandalina yiyordum 2-3 bardak portakal suyu iciyordum taze taze ogrendigim iyi oldu 😂😂
BusraDevlet83 Haticemre21 Günde bir portakal yemek, günlük C vitaminini karşılıyor. 2. 3. yararı yok. Ama eger istiyorum da yiyorum diyorsaniz cok tuketmeyin yine de.. Çünkü herşeyin fazlası zarar.