Beklenenmucizem Merv3665 bende bugün oldu 6+2 hamileyim şuan uzanıp dinlenmişim pazartesi doktora gdcm. Ama azdır kahverengi camurumsu
Deletedmom248 Beklenenmucizem akıntı şeklinde olmuştu hafif kahve renginde koyu bi sıvı 1 günde oldu bi daha olmadı
Badevehande Beklenenmucizem sadece çok az kahverengi akıntı geldi açık kahve tekrar tuvalete gidince hiç gelmedi kanama vs olmadı . Doktorum kanama olursa gel demişti
Alin41 Bende de kahve leke oldu akşam erteasi gün bişey yoktu. Tam 4 haftalıkken olmuştu hatta adet başlıcak herhalde sanmıştım ama devamı gelmedi
Beklenenmucizem Alin41 peki nelere dikkat ettiniz nasıl geçti . Sizinde kârın ile sırt ağrınız oldumu
Ozlemdmn Beklenenmucizem canım düşük yapmış biri olarak sırtın ağırlıyorsa özellikle surtını rahata koy bacaklarının altına minder koy uzan folik asidi ihmal etme pazarteaiye kadar en azından sadece uzan
Alin41 Beklenenmucizem benim tek leke geldi ama yinede ertwsi gün doktora gittiğimde kan vermeye hamile çıkımca progestan verdi doktor
Merv3665 Benim geçen iki damla geldi acile gittik ordaki doktor normal 4 ve 5 haftalarda oluyor dedi.Kanaman olursa gel dedi kanamam olmadı ama leke oluyor daha öncede oluyordu çarşamba kontrolüm var.Kalp atışı icin
cerenozb07 Arkadaşlar bende tahmini 4 haftalık diye düşünüyorum perşembe günü değerim 160 çıktı bugün 484 çöktü iki günde ama kese falan görmedik daha mide yanması var aşırı derecede hep iyi düşünmek istiyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız