Kedili_Anne Canım sanki yumurtlama günün çok yaklaşmış ama daha değil gibi geldi bana. Zaten bugün müsait de değilmiş ortam :) bence birkaç güne biraz daha koyulaşırsa o zaman daha iyi olabilir. Ama tabi kendini en iyi sen bilirsin. Sevgiler.
Sevdiss_17 Kizlar bugun uzayan akinti geldi elime cok uzuldum catladimi yumurta daha test yaoamadim sivi aldim yarim saat omce misafirlerim var yani bu aydami gecti
Sevdiss_17 Tugce1803 canim bugun cift cizgi ikisde ayni renkte dunu degerlendirmedik uzayan akintimda var gectimi artik
Busraaybars Sevdiss_17 yumurtlasan bile hemen gecmez ki korkma 24 saat surer yumurtlama gordugun zaman art arda uc gun degerlendirilir zaten
Sevdiss_17 Busraaybars simdi bu aksamla beraber 3 gunmu degerlendiryim yani hic kasik agrisi yada goguslerde agri yok bende genelde agrinin oldgu gun denerdim sadece uzayan akintim geldi bikere daha gelmedi insallah yaniltmiyordur
Sevdiss_17 Tugce1803 tamam uzayan akimti geldikce catladgini dusunuo uzuluyorum insallah testler yaniltmiyodur 😀
Tugce1803 Sevdiss_17 hayır canım mesela benim uzayan akıntı yumurtlama olunca geliyo çatlayınca çok yoğun beyaz kremsi akıntı geliyo sen bunları düşünme şimdi önündeki günleri değerlendirmeye bak😊
Busraaybars Sevdiss_17 fotograf nasil atiyoruz bende yumurtlama ornegimi catlama ornegimi gonderebilrm bnde ilk denemede tuttu sendede tutar insallah
Sevdiss_17 Busraaybars interntesiz resim yukle yaziyorum img diye bi site var ordan yukleyip linki kopyala yapistir yapiyorum ay insallah tutar insallah hayirli haberleri yazicam buraya
Sevdiss_17 Busraaybars dun demedik bugun denedik 🙈 3 gun ardarda sprem kalitesi azalir diyolar ama hayirlisi