Berrin123 damlamemetgurel ben çay içimini bile arada bir yapıyorum. O da açık. Çok canım isterse. Kola normal insana zararlı hamileler için çok daha risk. Çok da erken gebeliğiniz daha baştan önleminizi alın. Alışmaya çalışın lütfen
Badevehande Nefsinizi köreltin ama hergün içmeyin. Ben haftada 1 içiyordum yazın hamileyken. Çünkü Adana aşırı sıcaktı kola serinletiyordu
Alin41 Benim yengemin ilk bebeği aynı şekildw çok kola içiyordu karnında öldü. Onu duydum bırak hamileliği normalde bile ağzıma sürmem kola dışarda bile ayrandan başka bişey içmem. İlk çoxuğum 14 yaşına geldi kola ve fantanın tadını bilmez hala.
Alin41 Zeynephanimm valla canım onuda etkisi olduğunu söyledi ilk haftalardan başladı akşama kadr kola içiyordu hatta ben şaşırmıştım tabi 15 sene öncesi bu olay. Ama nasıl etkilendimse onu duyduğumdan beri ağzıma kola sürmedim evimize girmedi kola hiç. Çocuğumda tadını dahi bilmez öyle alıştırdım. Öncesinde bende içwrdim kola
gokcem_esra damlamemetgurel ben sizden de fazla içiyordum hatta dolapta olmadığı zamanlar bunalıma girdigim bile olurdu 5. Ay itibari ile mide yanmasi başladı bende ve içemez oldum şimdi 40. Haftaya giricem mide yanması geçti ama ben tiksinmiş oldum istesem de içemiyorum yerine bisey koymak ne derece mantıklı bilmiyorum ama maden suyu içmeye çalışsanız ben gebelikten önce ağzima sürmezdim şimdi gün de 2 kez içiyorum ...
ycllksa damlamemetgurel ben içsem etrafımdakiler iyi halt yiyorsun derlerdi. Zararını bildiğinizi niye üstüne basa basa yapıyosunuz anlam veremiyorum
Evita damlamemetgurel benim doktorum alkol,sigara kadar tehlikeli demişti asitli içecekler için. İnternetten araştırırsanız da pek içaçıcı şeyler yazmıyor.
doganBanu damlamemetgurel Bırakın.. yani bebeğiniz doğduğunda birisi ona kola içirmeye çalışsa sinirlenirsiniz değilmi? Siz ne yiyip içiyorsanız o da onu yiyor içiyor şuan. Arada tabiki olur ama her gün bir kaç bardak çok fazla değilmi sizcede?