Burda öğrendimki çilek iz yapıyormuş tedirgin oldum yiyip yüzüme tuttummu hatırlamıyorum aranızda bilgisi olan var mı 🤔
Çok çilek yedim
Yaa benden fazla kimse yememiştr😂 oğlum sürekli cilek aşerdi😂 suan biraz duruldu. Başka meyvelere geçti ama. Yerken dikkatli yedim elimi hep sildim yikadm. Silmekle birşey olmuo. Ama düşünürken yada olurmu ya diyip bilerek deneyen insanlarda leke gorulebiloo. Bazıları hurafe batıl inanc desede çevremde coook varr. Muz lekesi ciğer çilek et. Hatta annemin ayağında dut lekesi var. Birde öyle birşey ki mevsimi geldiğinde kıpkırmızı oluyo😊 inanmak ve dikkat etmek lazım. Ama yemeyle birşey olucağını sanmıyorum
Deletedmom05 muz lekesi mi o nasılmış ya 😥
Benim annem çilek yiyip karnına bastırmış bilmeden ve şuanda bacağımın arkasında çekirdek şeklinde iz var kışın çilek yazın zeytin gibi simsiyah oluyor ama zararı yok 👼 için rahat olsun kuzu
Keşke okumasaydım 😂 yerken hiç aklıma gelmemişti suan düşünüyorum bi yerime sürdüm mü diye yapmamşımdr inşallah 😆
Deletedmom05 yemek değilde acaba tuttummu yüzüme diye tedirginim bende bilsem hemen yıkardım ama yıkamadan önce tutmuş olabilirim
HaticeKoyuncu bende tereddüt ettim işte ve herkesde çıkar diyor dokununca biryerine
Muzda varmış ondanda yedim
Batıl inanç bunlar yaa 😒😒
Ozgesah355 Kahvemsi siyah tarzında bi leke oda😶😶
Herşey yedm ilkinde hiçte birşey olmadı başka sebeptendir o lekeler ben inanmıyorum açıkcası ben de gül var annemin gülle alakası bile olmamış misal🙂
Eded yok yok bunlar hurafe inanmayın ben de deli gibi yiyorum rahat olun bilimsel hiçbir dayanağı yok 😇😇
Deletedmom05 muz mu? 😐😞 bunu hic duymamıştım ben çok muz yiyorum ve hiç dikkatli olmadım muz yerken bilmediğim için 😔😔😔
Deletedmom05 aa aa yandım o zaman ben 4 aylık hamileyim hiç muzdan sonra ellerimi yıkamaya gerek duymadım 😥 herşeye de dikkat ediyorum halbuki ilk defa duydum
bende çok çilek yedim unuttuğum elimi bi yerlerime sürdüğüm de olmuştur ama bilerek dudaklarıma sürdüm kırmızı olsun dudakları diye 🙈😄
Eded çok saçma inanma böyle şeylere
Batıl inanç olsaydı eğer bu kadar örneği olmazdı sanırım. Ben hamileliğimde gül koklayıp kucağıma koydum. Sonradan aklıma geldi. Kızımın göz kapağında başının arkasında ve ensesinde kırmızı leke var. Keşke dikkat etseydim diyorum🤷🏼♀️
Eded bende çok yedim 😄 hiç bişi olmaz Allahın izniyle takılma bu kdr cnm ☺
Bende çok yedim ama inşallah bişey olmaz 😁