nursan1 kayramom1 37+4 üm 3 gün önce kontrolüm vardı doktorum haftaya çatı muayenesi olacaksın haberin olsun dedi😖 38. Haftamda olacam yanii
Hilal_00 kayramom1 vala bilmiyorum geçen hafta gittim yapar diye kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım yapmadı 😳 rutin kontrollerimize devam dedi sancı da çakmadı bekliyoruz bakalım hiç bi belirti yok arada karnım sertleşiyor kasılıyor gibi oluyo işte 🤰🏻
nursan1 kayramom1 bende çok korkuyorum bakalım nasıl olacak🤦🏻♀️Normalde haftalık kontrol benim ki ve hemen geçsin isterim şu an hiç geçsin istemiyorum😂
Nml06 merhaba, 37+6 dayım, yakın gidersem yapacak ama ben yaptırmak istemiyorum, erken doğum olabilir diye..39 ve sonrası makul bence. Bebeğin anne karnında 1 gün bile kalması dışarda olmasından daha çok kıymetliymiş🧚🏻♀️
Melikezel Nml06 aynıyız ben de bugün 37+5im 34.haftada sancım olduğu için mecburi çatı muayenesi oldum. Şimdi ise her kontrolde oluyorum :( ve artık doğurmak istiyorum :))
kayramom1 Elininanasi kız doğurdun gittin valla nasıl olayım cok şükür gün sayıyoruz sen nasılsın nasıl gidiyo?
Elininanasi kayramom1 E iyi olasin keşke.Ne bileyim cnm.bi ara girdim canim sıkkın zamanlardi.sorunlarim vardida.O yuzden cikdim burfam.Happy kidse giriyorum uzun zamandir.doğumun yaklaşmiş normalmi düşünuyorsun?
busraa_01 kayramom1 Ben 34+6 da kontrolüm vardı nst'de sancim çıkınca ilk muayenemi oldum 1 cm açıklık var şuan 35+2 olduk evde bekliyorum zamanımı 😊Muayene bikaç saniye sürüyor canim hiç korkma Allah hepimizin yardımcısı olsun