Nevinn Slm kizlarr kiz ismi arayisindayizda sizin onerileriniz ne olur,daha karar veremedik eşimle.Esim Zeynep ismini seviyor,bende Irem iki isimli de uzun olur diye istemiyorum
ZeynepKr Nevinn kendi ismim diye söylemıyorum zeynep gercekten cok güzel bir isim zeynep serra falan olabilir canm 😊 saglıkla doğsun bebişiniz
Bsnrck Nevinn iki isim bana cok hoş geliyor oyle düşünmeyin bence ztn çoğunlukla birisi kullaniliyor istediğinizle seslenirsiniz 😊 EZRA ismi var düşünürseniz, özü sözü bir kişi demek
hande123 Nevinn zeynep ismi güzel ama artık o kadar çok var ki ayşe fatma gibi oldu irem bence daha 🙂
Nevinn ZeynepKr teşekkür ederim canim amin hepimizin bebisi saglikla dogsun insallah.Serra yi düşündük aslinda ama esim istemedi🙁
Nevinn Bsnrck aa anlami cok guzelmis esimle paylasim bakalim canim tesekkur ederim.Iki isimli olunca da iste birinden biri kullanilmiycak o zaman ne anlami kaliyoki diye düşündüm 🙁
Nevinn Bsnrck onuda herkes dinlemezki iste canim millet kafasina estigiyle cagirir cocugu bende sinir olurum😂
Elcintugce Nevinn Zeynep ismi çok güzel. Benimde kızım olucak ben DERİN koyucam. Çift isim de koymayacagım çünkü benim çift ismim var ve kendim hep zorlandım kimi ilk ismimi kullandı kimi ikincisini
Nevinn Elcintugce haklisin canim bende o yüzden iste cift isim koymak istemiyorum biri Zeynep dicek cocuga biri irem o zman ne anlami kaliyoki çift isim koymanin.
Nevinn Burcu1626 canim diyanete sormustum anlami cennet bahcesi diye geciyo bazi yerlerde yalanci cennet bahcesi diye geciyo benimde kafam karismisti ama hoca sakincasi yok koyabilirsin demisti
Bsnrck Nevinn o zmn ya eşini ikna edip istedigin ismi ya da ortak isim bulup o ismi koyacaksınız baska yapcak bisey yok 😂😂