Tgltkn Kardelenyigit bende kiwi marka düşünüyorum çok uygun ama kalitesini bilmiyorum çünkü mağazalarda bulamadım
Tuba_27 ggulayy merhaba cnm ben bu marka aldım çok ta beğendik çok hafif kalitelide en fazla bende 1550 lira ayırmıştım bebek arabası için hem kaba Bi görüntüsü yok bakalım kullanınca memnun kalırız inşallah 🤗https://www.hepsiburada.com/prava-p14-black-gri-2019-p-HBV00000KTSCJ?magaza=R%C3%BCyabebekonya&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=Cj0KCQiAsbrxBRDpARIsAAnnz_PbqtaOBUMuR-qonnbUFWUOcwmQLzVSOnNuED3UYqlF6oRwKqk7MIgaAqSlEALw_wcB
BusraDevlet83 kitapkurdu Merhaba. Bu Canyon'lar benim de hoşuma gidiyor. Hatta eşimle aşık olduk diyebilirim.. Lâkin bazı yorumlarına bakıyorum arabanın. Tekerlediginden rahatsız olan çok.. Kararsız kaldım. Daha vaktim var araştırıyorum. Bir de uygun onlar değil mi? 899 tl gibi birşey..
kitapkurdu BusraDevlet83 tekerlekleri bir tek bagaja koyulduğu zaman sıkıntı yapabilir belki ama diğer türlü sıkıntı olacağımı sanmıyorum. Biz de aşık olarak aldık ☺️
Minikkalp4167 yaseminligunler acmadik canim.daha dogrusu geldiginde bi baktik sonra tekrar kapatip kaldirdik.gri olan bizimki
Nil35-5 ggulayy e bebek canyon aldm bende. Çok övdüler. Henüz doğurmadm :) Allahın izniyle kullanmak nasip olsun inşallah
Mzyyn_93 ggulayy kiwi aldim ben 5 parcali olandan puseti hayat kurtarici biyere gittigimde uyuturken onda salliyorum ya da uyuyosa direk onda cikartiyorum eve hic kaldirmada
ggulayy Mzyyn_93 kiwinin kahverengi derili bi modeli var inanılmaz kaliteli duruşu falan fiyatı da çok uygun sanırım ben de kiwi alıcam🤔
BusraDevlet83 @Zeyk Bir bakın derim ben bu sayfaya. Chicco Duo ve Kraft 'ti sanırım, beğenen var. Kiwi bir de.. Daha da araştırıyorum.Bu işin Sharlock Holmes'ı oldum.😛
Zeyk BusraDevlet83 ay bakayım cok teşekkür ederim. İnanır misiniz hiç bakamadım ben daha.💗 Teşekkür ederim😘
BusraDevlet83 Zeyk Rica ediyorum ne demek. Ben, hafif, kolay katlanan, toplu taşımada sorun yaşamayacağım ve bizim arabanın bagajına sığacak bir araba bakıyorum. Bütün bu özellikleri bulamadım henüz. Cimri.com'u inceliyorum. Tavsiye ederim.
Zeyk BusraDevlet83 aynı özellikler benim içinde geçerli bu aralar bakamadım ben inaanirmisiniz eşim ağır grip atlattı bir yandan da ben agirlastim ne cikabildim ne de açıkçası internetten bakabildim. İnceliycem ama sağolun❣️
BusraDevlet83 Zeyk Çok geçmiş olsun Zeyk hanım. Acil şifalar dilerim. Ben bakınıyorum yine. Size haber veririm. 💜
Zeyk BusraDevlet83 teşekkür ederim🌸 İsmim Zeynep bu arada 🙏 iyi geceler diliyorum. Adminler yorumlarımı siliyorlar gideyim de uyuyayım 😘