bgm_123 Arkadaşlar merhaba bebek şampuanı ve deterjanı ne almam gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var. Dalan roxy çok duydum ama hangisi bilmiyorum dalin bebek şampuanı önerir misiniz?
Narinom bgm_123 valla eoxy ve dalini iyi duymadım kalıntı yapıyormuş ama hacışakir ve duru granül sabunu deneyebilirsin 🙏🏻🤗
ozlemoz13 bgm_123 içerik açısından önermiyorlar diye duydum ikisini de. Deterjan olarak Duru granül şampuan olarak da mustela diyorlar ama mustela için göz yakıyor diyenler de var benimde kafam karışık bu konuda 🤷♀️
Nml06 bgm_123 Merhaba, şampuan olarak mustela, deterjan olarakta Dalan roxy aldım, kullandım şimdilik bir sorun yok
bgm_123 Narinom çok teşekkür ederim 🙏bugün almam lazım artık yıkanması lazım yerleşmesi lazım bugün karar vericem artık 🙏
Maytekin Duru granül ile yıkamayı düşünüyorum bebek şampuanı olarak da set almak yerine evy Baby’nin bebek şampuanını alacağım diğer şeyler çok gerekli olursa alırım set olarak alınıp kullanılmayan çok şey oluyor
bgm_123 esraaa86 ya kendi marka ürünleri oldukları için istemiyorum pek onları olabildiğince katkısız kokusuz istiyorum
Maytekin bgm_123 evy baby bezleri ve şampuanları evyap fabrikasının ürünleri yerli malı ablam orada çalıştığı ve kendi çocuğu için kullandığı için bende kullanmayı düşünüyorum duru granül de aynı markanın şahsen ben güveniyorum
Kutame_51 bgm_123 bgm_123 e bebek kendi markası ama bebeğe zararlı hiç bir kimyasal yok ben aldım kokusu bile çok az birşey var😊
Dilangg Ben deterjana tam karar veremedim ama aklımda Dalin sensitive sıvı deterjan var. Şampuan olarakta Bubchen alacağım dün kokusunu bir denedim papatya kokuyor çok hafif o kadar güzel ki ayrıca doğal içerikli 🌸
bgm_123 Dilangg teşekkür ederim maşallah herkes birşey söylüyor kafam iyice karıştı 😂 bugün gidicem artık oraya gidince hepsine bakıp karar veririm
bgm_123 Deterjan olarak duru granül şampuan olarak sebamed ya da üni baby evy bayby bakınıcam bakalım