ozlemoz13 198723 size ve tüm Elazığ'a çok geçmiş olsun, çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın 🙏
Fdle 198723 çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın Kayseri de bizlerde hissettik kendimizi aşağıya attık çok kötüydü sizleri düşünemiyorum evleri yıkilanların Rabbim yardımcıları olsun vefat edenlerin mekanları cennet olsun inşallah 😔
Gizem_37 198723 rabbim birdaha yasatmasin allah yar ve yardimciniz olsun dualarimiz sizinle 🙏🤲 geçmiş olsun
Zuhraa 198723 canım cok gecmis olsun diyarbakirdayim bende baya hissettimm. Insallah devami gelmez. Rabbim sağlık versin size ❣
Zuhraa 198723 şükür arkcı ları hissetmedim. Aksam da eşim evdeydi yoksa endise erder uyuyamazdım😖 allah yardimcimiz olsun. Dikkat et sende kendine ❣
Kr_pinar 198723 çok geçmiş olsun canım gece hep aklım oradaydı çok üzüldüm en az sizin kadar emin ol bir de 6 buçuk aylık bi bayan varmış çok şükür kurtulmuş ama 13 saat sonra 😞 çok üzüldük çook haberlere bakıyorum ağlıyorum Rabbim bir daha yaşatmasın
Kr_pinar 198723 Rabbim yardımcınız olsun çok geçmiş olsun çok şükür sizler iyisiniz bebeğin iyi Rabbim bir daha yaşatmasın 😞
FSB 198723 Rabbim bütün hepinizin yardımcısı olsun. Dualarımız sizinle inanın. Rabbim kayıpları olanlara yardım etsin. Sende sakin ol canım bebeğin var. Sen iyisin bebeğin de iyi şükür. İnşirah suresi oku bol bol kalbini ferahlat insallah..
198723 FSB Çok şükür iyiyiz bizler ama kayıplarımıza üzülüyoruz Takdir Rabbimin elimizden sadece dua geliyo