pyymamm ezoterik aynı korkular var 🙈🙈 doğuma sıra gelmedi bana 😂😂 onu düşünemedim daha bunları düşünüp son hazırlıklar bitti mi artık ona gecerim herhalde 😂😂
pyymamm Suheyla19A aslında odayı kız ailesi alırmıs ama benimde sansa babamı kaybettim üç aylıkken o yuzden alabilcek durum yok sağ olsaydı borclanır alırlardı belki. Su an besiği ima ettm ama bakalm alır mı almaz mı bilmem bsyde kalmadı artık kaynanamlardanda tık yok böyle komsu cocuğu gibiler 🤷🏼♀️ allah bizlere eşlerimize durum versinde sağlık hosluk kendimiz yapalm bari napalım ilk torun bide kız kıymetli olcak derken hiç olmadı kayınpederde de hasta diye herkes kendi derdinde
Suheyla19A pyymamm ayy uzuldum basin sağolsun cnm aynen tirnagin varsa basini kaşı demisler ya o hesap beklemicen.kimseden bisey aman bekleyince insan olmayinca üzülüyor ben hic igne bile beklemem esimin ailesinden
spiker_anne Suheyla19A bizimki erkek oda konsepti yaptik odasi şirinler konsepti oldu bakalim yerlesince nasil durcak cok heyecanliyiz 💙💙❤❤❤❤❤
Suheyla19A spiker_anne ayy ne guzel benim evim 2+1 fazladan odam yok o yuzden oda yapamadim sadece dolap alabildik insallah ilerde 3+1 felan evim olursa en guzelini yapmak hayalim sizinde insallah hayirlisiyla gelsin bebis ismi ne olcak
Didem25 Asfa27 kaşar peyniri, her sabah 2 tane yumurta, muz, kestane ağırlıkla tükettiklerim. Tahin pekmezin de bebeğe çok kilo aldırdığını duydum.
Suheyla19A Esma___korpinar ooo olmussun sende bisey kalmamis 😂😂sayariz sayariz doktor kontrolleriniz hep gunuyle uyumlu mu cikiyor yoksa onde ciktigi oluyo mu
ozlmcbnuznoglu Suheyla19A ya ne bilim aslında normal olduğunu biliyorum ama korkuttular biraz erkenci mi olacak ne diye
Suheyla19A ozlmcbnuznoglu diyenlere bakma boşver gelcekse bile hayirlisi neyse o olsun hani etkilen diye demiyorum kuzum moral olsun sanada annem ilk bebegini 9 ayini tamamlayip 10 gununu beklerken karninda kaybetmis hala derki keske erken gelseydi de yanimda olsaydi bilemeyiz o yuzden rabbim hayırlısını nasip etsin sagliklica kucagimiza alalim insallah
spiker_anne Suheyla19A Canimm benim bizimki de 2+1 küçük bir ev benim oturma odasi, yatak odasi, bebek odasi baskada oda yok 😁💙💙
Esma___korpinar Suheyla19A hep uyumlu cikiyor ama gecen hafta 778 grm yaziyodu ulturason kagidinda dr haftasiyla uyumlu dedi ama bana az geldi kilosun bu hafta yenide randevu aldim bakalim kilosunu ozelikle sorucam
Japonbaligininannesi Suheyla19A canım hafif kanamam oldu doktor cati muayenesi yaptı o şekilde anlaşıldı açılma olduğu