Kubraomer04 Kızlar merhaba. Ben 22 hafta 4 günlük hamileyim. Normalde gebelik sitelerine göre 5 aylık hamileyim ama youtube da dr.kagan kocatepe 'yi takip ediyorum ordaki videosuna göre 6 ay oluyor siz nasıl hesapliyorsunuz acaba🤦♀️
Nry_shn Kubraomer04 bende yerimi aliyim çünkü bende hiç anlamadım nasıl hesaplandığını 🤷🏼♀️ 31+3 de benimm 🙋🏼♀️
Kubraomer04 Medine_1992 5 buçuk ay olmuyo ya hala anlayamıyorum da ben bu durum da doğum nisan olması gerek benim mayıs sonu ama 😂
Zeyk Aysegulyeter hamilelik gününü 30a böl ayın çıkar. Yada doğuma kalan günün den hesapla. Mesela benim dogumuma 48 gün kaldı. Yani 1ay 18 gün kalmış oluyor bu durumda ben 7bucuk aylık hamileyim 8.ayin içindeyim.33.haftam
Medine_1992 Kubraomer04 5 ay 8 günlük daha var canım İnternete yaz haftalık tabloda gösteriyor ben oradan bakıyorum
Medine_1992 Kubraomer04 hesabını ay olarak düşünme canım hafta olarak hesapla 9 ay 10 günde tam 40 hafta bitiyor yani 9 ay bittiğinde aslında 38de oluyoruz
Zeyk Nasıl zorlaştırıyorsunuz kizlar bakın 1 ay 4hafta(28)gün değil 30 gündür. Hamilelik gününüzü 30 a boleceksiniz bu kadar basit. Veya doğuma kalan gününüzden hesap edin işte.