Rabiacngz Ben çok hareketsizim ve sanırım gereginden çok yiyorum teşekür ederim yorumlarınız için 😇 Damla123- 19. Haftafayım 74 kiloyla hamile kaldım şuan 81 oldum aşırı kilo alıyorum aç tok farkediyo yada şişlikten 1 kilo oynuyo ama sanırım çok yiyorum
Damla123- SedaveSusam al benden de o kadar eşim falan ye nolursun bir kaşık daha diye çabalarken şimdi annem yanımda 😂🥰 yeter diyor annem hani doymak bilmiyorum yeter artık yediğin kalk diyor. Eşim de ye ye diyor ama sonra da sen ne oldun böyle diyor
Drryy Rabiacngz 24 haftaya kadar hiç kilo almadım 24 ten 36 ya kadar 13 kilo aldım 24 ten sonra aldığın kiloya inanamayacaksın diyorlardı öylede oldu ilk 20 hafta çok dikkat etmek gerekiyor çünkü aldığın kilo tamamen kendine 20 den sonra bebek alıyor
zelis63 Rabiacngz 30+6 10 kilo aldım şimdilik 2 haftadır kilo almıyorm çok yürüyorım hareketliyim ondan sanırım
Gozde2549 Balimkiz bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yokmuş canım ama doktorum kilo alamıyosan da vermemeye çalış diyo bana ama hala veriyorum
Pnarrr Rabiacngz 21+2 bende hızla kilo alıyorum 56 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum 7 kilo almışım 😞hep bu vitamin ilaçlarından kaynaklanıyor 😀
Minnos-annesi Pnarrr bende aynıyım dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum nasıl alıyorum anlamadım bide ödem oluyorum arada🤦♀️
Goz-deeee Rabiacngz Evet çok hızlı almışınız bende 5 aylık hamileyim 3 kilo aldım bana da doktorum kızdı bi anda almaya başladım çnkü yürüyüş yapmak lazım👼
Silem 28+5 haftalık olduk +9 kilo ile yola devam ediyoruz bakalım sona yaklaşırken kaç kilo daha alıcam😅🤭
Sym68 Rabiacngz 31. Hafta 8 kilo ile devam ediyorum ne kadar az alirsan o kadar iyi canim göbek ciktikca zaten zorlaniyor insan birde kilo eklenince hareketler daha da kısıtlanıyor. Porsiyonlarina ve meyveyi bile sayili yemeye hamur isi tatli yememeye gayret edersen kilo alimin düzene girecektir. Tabi saat 8 den sonra da birsey yememek gerek. Sadee sut yogurt kuruyemiş 🤗