Suheyla19A Rabiacngz 30 haftaligiz 11 kilo aldim cnm ama zayif hamile kaldigim icin doktor gayet iyi dedi tabi bos bogaz bi hemşire cok yeme felan desede doktorumun dusuncesi daha önemli benim icin😂
Rabiacngz Ben çok hareketsizim ve sanırım gereginden çok yiyorum teşekür ederim yorumlarınız için 😇 Damla123- 19. Haftafayım 74 kiloyla hamile kaldım şuan 81 oldum aşırı kilo alıyorum aç tok farkediyo yada şişlikten 1 kilo oynuyo ama sanırım çok yiyorum
duygu_ozgenc Bende sürekli zayıflıyorum 17 haftalığım kusmam iştahsızlığım yok doktorda takip et dedi bi sıkıntı olur mu ki
Aynelazis Rabiacngz ben 8 ayima girdim 11 kilo aldım.. Akşamlari yediklerine dikat et. 20:00 sonra tek yedim sey ceviz, yoğurt, süt. Meyvelerimi gündüz yerim, ekmek nerdeyse yemem ve kizartma
Eylul-Ada2020 Canım ben 5.5 aylığım 12 kilo aldım 🙈 çok ağır şeyler yemiyorum nasıl alıyorum bilmiyorum
nurcakir58 Rabiacngz normal bana göre ben 60 hamile kaldım 82 le doğuma girdim bana gayet normal geliyo
Muge0609 Rabiacngz Sana Yetişicem Gibi Bende 4.Aya Giricez Ve Toplamda Aldığım 5 Kilo 😂Hiç Bulantım Olmadı Diyemem Ama Kusmamak için Hep Yedim Doktorum Çok alıcaksın Bak dikkat Et Dedi Ama Ben Yedim 3 Saat Sonra Kustum Bu Hep Böyle Devam Etti Ediyorda 😂