musmutluanne_ Hmsregmze ben 4 gün önce almıştım haftasonu için canım, bebeğin pozisyonu uygunsa renkli foto da veriyor ☺️
musmutluanne_ Kakulimmm ben değil ama bi arkadaşım Atakan beye gitmiş hiç memnun kalmamış,kendi bakarken bilgi vermemiş en sonda herşey normal demiş sadece
Hmsregmze musmutluanne_ hmm anladım. Doktordan memnun kaldınız mı? Baska ilden gelıcem kendı doktorum metın bey dedi ama ihsan beyı cok duydum
musmutluanne_ Hmsregmze ben İhsan beyden çok memnun kaldım çok güzel bilgi verdi tane tane açıklıyor herşeyi tavsiye ederim. Metin bey de iyimiş ama gitmediğim için bir şey diyemicem onunda fiyatı 400 TL civarı sanırım
Eaa_00 Mucizesinibekleyen ben de İhsan beye gitmiştim gayet memnun kaldım radyoloji uzmanı olması kafanızı karıştırmasın ikisi de aynı şeye bakıyor aslında sadece daha riskli gebeliklerde ya da radyoloji uzmanı bir risk görürse perinatolojiye görünmeniz gerekiyor hem perinatolog olunca fiyatlar da daha fazla oluyor
Zynpth Kakulimmm hangi numaradan aradınız paylaşabilir misiniz bende randevu almalıyım bir de üniversitede ücret oluyormu doktorum yönlendirdi fakat 5 te gittiğimiz için kapanmıştı
Kakulimmm Zynpth ben numaradan almadım. Hastaneye kontrole gittiğimde girmek istediğimi söyleyince randevu yazdılar. Doktor verdikten sonra kan tahlililinin yanındaki odada yazıyorlar randevuyu
Merve6475 Hmsregmze bugün oldum cAnım gayet güzel gecti ikiz diye 45 dkyı buldu benim herseyine baktı inceledi acıkladı memnun kaldım ben benim bücürler yüzlerini göstermedi azcık görebildik orası ayrı 😁
Hmsregmze Merve6475 iyi olmalarına cok sevındım canım 🤗 muayene ederken anlatıyor mu sana su surası filan gibi
Merve6475 Hmsregmze ilk etapta dikkatim dagılmaması acısından en son acıklama yapıcam dedi ama arada şurası kalbi şurası eli surası burası diye acıklama yaptı canım en son herseyi anlattı renkli verdi yandan bi pozunu yakaladık