Mucizesinibekleyen Zynpth benimde detaylı ya daha var şehir dışından geleceğim için tecrübesi olanlardan bilgi almak istedim canım. Zeynep hanımdan memnun musunuz.
Zynpth Mucizesinibekleyen memnunuz Allah var çok ilgili bir bayan tavsiye ederim bi arkadaş yazmış detaylı buharada bakmıyorlar diye acikcasi bende yeni öğrendim
Lal Tüm takiplerimi Metin hocaya yapıyor her seferinde midesine varana kadar bakıp Bilgi veriyor. En ufak sorunuz bile kalmıyor aklınızda tavsiye ederim .
nurella42 Lal merhaba bende metin beye gidiyorum benim hamileligim 10. Haftadinda henüz bazen aklıma takılıyor acaba mi diye sizin hamilelik ilerlediği için bu konuda daha iyi bilgi verirsiniz nasıl gidiyor metin beyle ben geriliyorum biraz
_2prensesannesi_ musmutluanne_ bu Dediginiz doktor hangi hastanede acaba sehir dışından gelicem onceden mi randevu almamız.lazim bilgi verir misiniz 😊
musmutluanne_ _2prensesannesi_ hastanede değil canım özel muayenehanesi var İhsan doru’nun yıldızkentte bölge eğitim hastanesi karşısında 0442 408 35 15 bu numaradan randevu alabilirsin☺️ Cumartesi günleri de öğlene kadar açık galiba ☺️
Pearly Mucizesinibekleyen erzurum da detaylı için ya ozel ıhsan doru ya yada unv ye yonlendırıyırlar maalesef baska secenegınız yok. Ben unv hastanesınde detaylı ya gırdım sukur bır sıkıntı cıkmadı. 20 dk ınceledı radyolojı uzmanı
Merve6475 Bende İhsan doruya gidicem şehir dışından gelicem ayın 19 unda arkadaşlarım hep ona gittiler çok memnun kaldılar
Hmsregmze Kızlar ihsan beye kaç gün öncesinden randevu almamız gerekiyor? Renkli foto veriyor mu peki
Merve6475 Hmsregmze ben 3 gün önce falan aradım 19 u için randevu aldım yani 2 hafta önce aramıs oldum
musmutluanne_ Hmsregmze ben 4 gün önce almıştım haftasonu için canım, bebeğin pozisyonu uygunsa renkli foto da veriyor ☺️
Kakulimmm Bugün detaylı için araştırma hastanesinden gun aldim. Daha once aranızda yaptıran ve memnun kalmayan oldu mu.
musmutluanne_ Kakulimmm ben değil ama bi arkadaşım Atakan beye gitmiş hiç memnun kalmamış,kendi bakarken bilgi vermemiş en sonda herşey normal demiş sadece
Zynpth Kakulimmm hangi numaradan aradınız paylaşabilir misiniz bende randevu almalıyım bir de üniversitede ücret oluyormu doktorum yönlendirdi fakat 5 te gittiğimiz için kapanmıştı