Nuriiiiii Elazığ depremini hisseden var mı? Hayatımda ilk kez deprem yaşadım elim ayagım tutmadı heyecandan kalakaldım :( sinirlerim bozuldu
esrtsn24 Nuriiiiii bn Tunceli deyim canım çok kötü sallandım ağladım korkudan ilk defa böyle bişey hissettim
Nur_arkn Nuriiiiii ben elbistanlıyım elbistandada cok fena hissettik binada adeta beşik gbi sallandık 39 haftalığım cok korktum birde kızım var nasıl kızı alıp binadan indim eşim uyuyordu nasıl onu uyandırdım hatırlamıyorum bile halen etkisinden cıkamadım korktum çok ağladım😔
Betulsna Nuriiiiii Erzincandayım ve apartmandan aşağı indik. Güzel hissettik. İyi ki tek değildim eşim nöbette değildi diye şükrediyorum. Geçmiş olsun hepimize🤲
Srpplt Nuriiiiii cok gecmis olsun hepimizi cok kotu etkiledi insallah can kaybi olmaz Rabbim beterinden esirgesin 🤲
Nuriiiiii esrtsn24 çok geçmiş olsun canım benim kalp rahatsızlığın var kalbim duracak sandım ilk kez yaşadım böyle bi korku
Hatmaz Ben hareketsiz kaldım yürüyemedim herkes kaçışırıyordu eşim elimden tutup dışarı çıkardı böyle durumlarda kilitlenip kalıyorum Rabbim beterinden korusun inşallah herkesi 🙏🏻
Deletedmom124 Hatmaz geçmiş olsun önceden bende öyleydim çocuk olunca ya Allah diyorsun beni görseniz çocuğu sırtıma atmamla koşmam bir oldu 2 yavrum ben kendimi geçtim yavrularim rabbim korusun
Nuriiiiii Ritim bozukluğu bar heyecandan kalbim kesildi resmen sinirleriö çok bozuldu aklım cıktı çok geçmiş olsun hepimize:(
DiplomaliEvHanimi Betulsna bende erzincandayim esim yoktu yeni geldi sukur yeni yeni giriyoz apartmana resmen kapilar kopacaktik bizde ☹️
Hatice97 Ben diyarbakırdayım burası da çok kötü sallandı kendimizi nasıl dışarıya attık anlamadım eşim 2 yaşında oğlumu kuçakladığı gibi çıktık allah beterinden korusun herkese geçmiş olsun
Betulsna DiplomaliEvHanimi Öyle valla ya korkutucuydu. Bizde annemlere kalmaya gidicez bu gece dedik yine onların giriş kat bnim 2.kat
Nuriiiiii DiplomaliEvHanimi yattıgım koskoca L koltuk aşırı sallandı kalkamadım bende gözüm karardı midem bulandı çok korktum ya