Merve2012 Prensesannesi96 yapmadım kuzum devam ediyor çok aman aman adet kanaması gibi değil ama Yinede var çoğunluk kahverengi
ozgens Merve2012 ilk gün kahverengi şeklinde sonra pembe bi kanama oldu benim ama 10 gün sürdü adet oldum diye umursamamıştım ama yerleşme kanamasıymış
Merve2012 ozgens kuzum peki miktarı aynımıydı adet kanamasıyla ? Benim belimde kasığımda bıçak saplanır gibi oluyor ama açıkçası pek ihtimalde vermiyorum.
ozgens Merve2012 ilk gün biraz kahverengi gibi geliyor ben umursamadım iki gün biraz yoğundu ama gene de pıhtı atımı yoktu . Normal adette pıhtı atımı oluyordu bende. Sonra pembe akıntıya döndü az az
Merve2012 ozgens benim hep kahverengi oldu adetim 5 -6 gün sürer dünden beri kesildi gibi 3. Günde bitti
Humi Merve2012 benim oyle olmustu 7 gun kahverengi akintim geldi testler negatifti aset oldum diye alkol bile almistim sonra terslik var diye gittim hamile oldugumu ogrendim
Reyhan_ @Merve2012 yerleşme kanaması genelde regl gününden birkaç gün önce başlayıp bitiyor, normal regl tarihiniz 1-2 gün geçince test yaparsanız belli olacaktır, allah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🙏🏻☺️
Merve2012 Reyhan_ kuzum ben çatlatma iğnesi kullandım bu ay o adeti erkene çekiyor deniliyordu. Normal döngüme 2 gün kaldı yani ona göre erkenden geldi kanama ve bitti. Bu yüzden kafam çok karışık. Doktorum da kanama olmadan önce normal döngümüzü bekleyeceğiz demişti 🤔
Humi Merve2012 keisnlikle en kotu silik bir isaret cikiyor ordan bile anliyorsun hamile oldugunu. Hadi eczane kapanmadan bi baksan bende burda beklesem 😂😂
Merve2012 Reyhan_ normalden aldım yaptım çıkmadı bişey kuzum. Ama böyle de değişik bi dönem geçirdim içimde bir kıpırtı var bilmiyorum
Merve2012 Humi kuzucum normal test yaptım çıkmadı bir tane fazla aldım onuda 2 gün sonra yapıcam. Ara ara kaşıklarım ağrıyor hafif. Neler oluyor bana çözemiyorum 🤔😂