Safiye12 Astunazmn benimde olmuştu ilk haftalarda ayağının altına iki yastık köy ve uzan doktora gidene kadar gitmeyide ihmal etme kaç haftaliksin
Astunazmn Safiye12 bebik varmi bilmiyrm ki doktor kontrolünde yumurtalarım catladi işte belirtiler var :) ay inşaALLAH hamileyimdir
Esrakilic Bende kahverengi lekeler olmuştu. Hatta doktor boş gebelik olabilir demişti sadece kese görünüyordu. Ama şuan herşey yolunda çok şükür
Merve2012 Dilanburak inşallah kuzucum hayırlı haberler alırımda paylaşırım sizinle. Yarın gitsemde bir faydası olmayacak sanırım
Marayy Merve2012 canım hiç korkma çatlatma iğnesi adeti tam sökmüyor ondan koyu kıvamlı ve az geliyor
Merve2012 Dilanburak Marayy Zeynoo21 Emk5341 bütün gece belim ağrıdı karnımda değişik bir ağrı oldu sıcak bastı. Adetim sökülmüş sanırım kahverengilikten çıkmış artık 😔
Emk5341 Merve2012 valla pek hatırlamıyorum yalan yanlış bir şey söylemeyeyim şimdi. Ama vardı sanki çünkü adet sanmıştım.
Zeynoo21 Merve2012 bende oldum canım lekelenmem hatta 2 3 gun surdu kahve rengı ve pembe tonlarında günüm gectı hamıleymısım megersem cok şükür test yap ıstersen şüphen varsa
Merve2012 Marayy ilk kez olunca her ihtimali verdim bende. Çok ağrı yaptı bütün gece bel ağrısından duramadım