Nur444 Nisanhikaye malatyadayım böyle birşey yok beşik gibi sallandık yatak gardorup devrildi , aynam vestiyelim devrildi
Bahar21 Zeyk çok hissettik halada sallaniypr gibi hissediyoruz o derece panik korku içindeyiz rabbim korusun hepimizi
Hiler10 Ilknur_emin evet ya bebeğe aldığımız beşik nasıl sallandı ay hala korkuyorum bu gece uyku yok vala
Burcu16 Adana da da hissedildi ve bayağı uzundu ev ayaklarımın altından kayıyor gibi normalde panik değişimdir ama uzun sürmesi o avize sesleri ay Rabbim yardımcısı olsun herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar
Betulsna Nisanhikaye Birçok il de hissedilmiş. Erzincandayım ve çok kötü sallandık nasıl başımı kapayıp hırkamı taktım sırtıma bilmiyorum. Rabbim beterinden korusun. Geçmiş olsun hepimize🤲
Nisanhikaye Betulsna geçmiş olsun canım ben de direk eşarbımı bağlayıp dışarı kaçtım korkudan Rabbim beterin beterinden korusun 🙏
Hatice97 Nisanhikaye evet Canım ben diyarbakırdayım çok kötü sallandı avize koltuk zangır zangır sallandı
mutluuannee Nisanhikaye Başta elazığ olmak üzere depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun adı bile tüylerimizi diken diken ediyor Allah yardımcımz olsun insallah hepimizn😔🤲
Saryamom Van da bile hissedildi nekadar geniş etkili bir deprem rabbim milletimizi korusun bu soğuk kış gününde