Nisanhikaye Arkadaşlar diyarbakırda olupta depremi anını yaşayanlar Allah beterin beterinden korusun çok korktuk 🙏
Hiler10 Biz mardindeyix bizde hissettik Allahım çok kötüydü hala sallanıyor sanıyorum korkuyorum hala Allahım yardım etsin
tuba-ozdogan niğdede hıssettık aşlahım beyerınden korusun bu nasıl deprem turkıyeyı sallamıs resmen 😱
Nisanhikaye tuba-ozdogan ben bi ara vala dedim gidiyoruz bebeğimi tek düşündüm çok korktuk geçmiş olsun canım 🙏
Zeyk Nisanhikaye çok geçmiş olsun herkese Diyarbakır da çok hissedildi mi ? Allah'ım beterinden korusun 🙏
Nisanhikaye Zeyk elimiz ayağımız birbirine girdi canım ilk böyle bişe gördüm Allah beterin beterinden korusun 🙏
Bahar21 Zeyk çok hissettik halada sallaniypr gibi hissediyoruz o derece panik korku içindeyiz rabbim korusun hepimizi
Dilankenger Nisanhikaye urfada hissettik . çok sarsıldık . bitmek bilmedi çok uzun sürdü başım döndü hala şoktayım . memleket maraş . maraşta da hissedildi
Zeyk Nisanhikaye ya Allah'ım korusun 🙏 ablam orada yaşıyor iletişim kuramadım aklım kaldı 😔 çok çok geçmiş olsun 🙏🙏
Muge0609 Nisanhikaye Çok Fenaydı Bende Urfadayım Ev Yıkılacak Sandım Önce Başım Dönüyor sandım Sonra Çatırtı Sesleri geldi Daha Net Hissedildi. Allah Beterinden Korusun. Can Kaybı Olmaması Sevindirici