Fesum Pamukeller Siz kendiniz de misiniz , bekar kızlara çocuklara mı bahsediyor ? Benim de aklıma takılan soruydu , birçoğumuzun olduğu gibi . Dinde bile ilmihalle ilgili konuda ayıp yokken , sizin bu tavrınızın kaynağı nedir ?
Pinarx9 Ayten-1990 bayan müsait olunca cevaplar umarım bizde fikir sahibi oluruz pilates yazmis ama ben pilates yaparken top patladı korkuyorum tekrar almaya
bdryyldz35 _emymom_ Muhteşem bir doğum hikayesi🥰 darısı başımıza inşallah. O duaları kendimiz suya okusak olur mu? Başkasının mı okuması gerekiyor
_emymom_ bdryyldz35 yok ben bebekle okuyamadıgım için anneme okutturdum siz tabiki kendiniz okusanz daha iyi
Sunay10_ _emymom_ sancın gelmeden doğummu oldu yani ya ne güzel ya allahım bizede nasip etsin böylesine güzelini
Htcglgnaksy _emymom_ inşallah canım inşallah çok imrendim şuan rabbim bana da nasip etsin inşallah ☺️🤗
Muhendis_anne_ _emymom_ masallahikinizde saglikli sihatli olun insllah.. darisi ben ve butun hamilelerin basina..❤
Mervecihangir Anneoluyorum09 amiin inşallah dua bekliyorum sende ne kendini ne bebeğini üzme göz önünde bulundur kuvez kolay değil o psikoloji hiç kolay değil üzme bebeğini de kendini de unutma sizden değerli olamaz o sıkıntılar
_emymom_ ebusss07 inan bende hep bunu düşünüyordum geceleri uykum kaçıyordu ama Allah ayarlıyor merak etme 16 aylık kızm ben dogumdayken hiç sorunsuz bi şekilde durmuş seninde öyle olacak 😍
ebusss07 _emymom_ inşallah doğuma gitmekten daha zor olan arkanda bi evladını bırakmak ya 🥺 eşime diyorum ki çocuğumu ağlatmayın ne yaparsanız yapın 🤣
Melihaaa _emymom_ güzel tavsiyelerini mutlaka yapıcam çok teşekkür ederim canım benim biz daha 32 yiz😍😍