Aysu2626 Serram ben yaşadm ölüuorm sandm ztn griptim öksüyordm deli gbi kahvaltıda bigün tıkandm bi öksürdm sol kaburgam ciğerimi deldi sanki yandı gibi battı gbi ölece kaldm ağlamaniya başladm eşim neoldğnu anlayamadı kıpırdayamadm ölece içeri geçirdi yatrmaya çlştı yastık bastırıp yatıp kalktm okdr kötydü ki öksrürken kaburgamı kırdm sandm 2 3 güne geçti cnm geçmş olsn
Serram Aysu2626 ya bnm bir hafta oldu hala gecmiyor bide oksuruk var napicam bilmiyorum gitmedigim yer kalmadi hastanar olarak ama rontgen cekmedikleri icin bisi yok diyolar bu halde normal dogurabilirmiyim bilemiyorum😔
Aysu2626 Serram benmde öyleydi kas gevşetici fln sürdüm napiyim başka çare yoktu doktrma yazmştm kırdm mı ki die okdr kötüydü kü bıçak saplanmş gbydi gün gün düZeldi bebek sıkıştryor bir de koltuk kırlentini bastırıyordm öksürürken yatıp kalkerken dha az acıyrdu ve korkum doğum soğm olrsa ıkınamamdı bnm de şükür iyiyim
Pinarx9 _emymom_ benimde bebek normal doğum pozifyonunda ama havalar soğuk olduğu için yürüyüşü bıraktım son zamanlar da yatiyorum sizde yatarakmi geçirdiniz
Pamukeller _emymom_ ya hayırlı olsun da bu kadar edepsiz bi şekilde eşim içime bosaldı yazmak nedir ya ayıp ya biraz edep arkadaşlar biraz haya
mrvygrtc Pamukeller ne var bunda ? kadınlar arasında sohbet ediliyor sonuçta burda rahat olmayacak da nerede rahat olacak insanlar
Fesum Pamukeller Siz kendiniz de misiniz , bekar kızlara çocuklara mı bahsediyor ? Benim de aklıma takılan soruydu , birçoğumuzun olduğu gibi . Dinde bile ilmihalle ilgili konuda ayıp yokken , sizin bu tavrınızın kaynağı nedir ?
Yagizhanimm _emymom_ kuzum hayırlı olsun Allah hayırlı evlat etsin inşallah 😍😍 40+3 teyiz hala sancım yok bende ahududu yaprağı çayını ve hurma suyunu soracağım ne kadar içtin ve hurma suyu nedir ilk kez duydum 😕😕
GF01S _emymom_ hayırlı olsun cnm bende şimdik 39 haftalık hamileyim hamım süresini okusam yine de olur dimi 1 şişeye mi tek üfledi anneniz
Srpplt _emymom_ Ayy maşallah yaa ne güzel bir dogum insallah bize de nasip olir 🤲 saglikla buyutun bebesinizi 😊
KubSav33 _emymom_ ay masallah yaa bnm ilk hamileligim korkuyorum umarim sizin gibi kolay gecer bnde elimden geldigince dua ediyorum okuyorum 🙏
Merveeeemmm _emymom_ canım bende 11 haftalık gebeyim doktor iki üç haftaya aç dedi kızını 😢sütün kalitesi düşüyormuş
Sevim_13 _emymom_ maşallah canım güle güle büyüt bebeğini ne kadar sanslısın benimde 2. Doğum olcak 38. Haftadayım ama cok kprkuyorum stresten hasta olucam ilk doğumum felaket gibiydi çünkü hayalimde seninki gibi bir doğum var ama gerçekte olamaz böyle bişe diye inanmıyordum inşallah benimde böyle kolay olur