9496 Benimde adetim düzensiz oluyor 4-5 gün önce yaptım çıkmadı 26 aralık son adet tarixim regl olacakmış gibi ağrılarım var ve göğüslerimde bastırınca azıcık ağrım var şimdi çok merak ediyorum hamilemiyim diye ama test yapmayada korkuyorum
AylaNur_ 9496 Aynen benimde...döllenme gerçekleşmişse Çıka bilir bencede 33-34 günlük olur yanı 4 hafta 6 gün
Eylemmmmm AylaNur_ ben adetime 1 gün kala yapmıştım çıkmamıştı 3 gün geçtikten sonra tekrar yapmıştım çıktı. Rabbim hayırlısıyla sana ve seninle birlikte tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.. 🤲
Busimss AylaNur_ bende tuvaşete çıkma olmustu bide uyuyordum çok. Adetim 1 gün geçince de test yapmıştım çıkmıştı. Adetinizin geçmesini bekleyin bence en doğru sonuç o zaman çıkar.
Sznarslan AylaNur_ ben adetime 3 gün kala 5 tl lik testle öğrendim .silik çizgi çıkmıştı canım.ertesi gün kan verince değerim 46 idi.allah gönlüne göre versin inşaallah seninde.bennşuan 35+2 oldum.
BusraDevlet83 AylaNur_ Adetten sonra 10 gun icinde netlik kazanir diye biliyorum kan testinde. Önemli olan da kan testidir.
Dilan90 AylaNur_ 36 güne kadar adet görüyorsan büyük ihtimal geç döllenmedir.o zaman adetten önce çıkmaz en azından 3-4gün geçmesi lazım ben öncesinde yaptım çıkmadı ama adet gecınce yaptım çıktı. Birde yumurtlamadan 2hafta sonra idrarda belli oluyor.ama 8ncı gün kanda cıkıyo
Seda5959 AylaNur_ Benim ilk ay döngüm değişti ve erken olmuştum 1 hafta sonrasında erken gösteren test aldım 20 tl idi. İki çizgi gayet belirgindi. Ayrıca ilk belirtilerinde paso wc çıkıyordum Bu hafta ilk muayene gittim 7 haftalık olmuşum 🤗