Glsmumul Btl_ozn henüz sipariş gecilmedi yogunluklarindan sanirim iki gündür malzeme konusmasi yapıyoruz whatsaptan. En son sorucam kargo bedelini de
Btl_ozn Basak24 cok guzel modeller var ama.gercek basak buketi olanlardan almanizi önermem dura dura kurtlanabilir yapay başak pembeli olan var ondan almayi düşünüyorum kurdeleli ve küçük cicekli modelleride var artik sizin isteginize bağlı
Dilektrkoglu Rabia88 ay maşallah nasıl güzel şeyler yapmışsınız hem kullanmadiginiz şeyleri de degerelendirmisinsiniz tebrikler vallahi size 🤗😍
Alperbaby Dilektrkoglu canım onu eşimin kuzeni yaptırdı. Tanıdık diye 1 tl den . Normal de 2 tanesinin fiyati. Ama istersen numarasini yazayım oranın ara bi sor
Pcoslubiranne Dilektrkoglu cikolataları haciserif.com diye bir site buldum baya uygun geldi baya diger yerler gereksiz pahali.ben de tek tek alip kendim yapacagim insallah susleri onun icin de hobi dunya.com diye bir site buldum oradan alacağım Allah kismet ederse.
Haziranannesii Emelimsi ilk okul zamanında alçı yapardık biz aynı mantık bence su ve taş oranını ayarladikdan sonra sıkıntı olmuyor zaten YouTube çok iyi anlatan yerlerde var
BebegimiBeklerkenN Kolonya şişeleri Draje kutuları Baston şeker süsledim Şeker hamurundan kurabiye Cikolata yaptırdım sekersepetinden bide