lleyla4545 Fat57 aynen canım benim de 14 şubat diyor normal doğum diyor bakalım hayırlısı artık bekliyoruz 😊
Metehanmoms Melos58 benmde bugün bi sancı çıktı nstde ama çok üstünde dırmadk . hareketleri nası sanki yer daraldığnda azaldı gibi bnmki?
Mucicemiz Zekiyee hazirliklar tamam gibi 36+2 ilk nst miz bugün girsik hafif sancilar cikti cok korkuyorum ve heyecanliyim nasil yenicem bilmiyorum😐
Osgem2019 Zekiyee ütülemedin mi canım ya ben işe gidiyordum daha yeni ara tatil oldu öğretmenim okul açılcak daha 2 hafta daha gitçem tabi tatil tatlı geldi bir şey yapmadan yatmak galan da şu çantasını hazırlasam çantamı hazırlasam tamam zaten her şeyi alındı çocuğun
Zekiyee Ay kizlar bn hepsini hazirladim 35+5 de cati muanesi oldum biraz acilma var dedi smdi kasigim da agri var belim de agri var bakalim ne zmn nasip se gelicek
Hanim1 36+3 bizimde şubat 5te sezeryana gün alıcaz geçmek bilmiyor günler herşeyi 2 ay önce hazırladım ne olacağı belli olmaz malum bekliyoruz bakalım kızımla
Zekiyee Osgem2019 benim hepsi hazir cnm utu gerek duymadim zaten kucuk ustleri utiléncek Oyle kotu bisey si yok
Nurane001 Merhaba arkadaslar.ben tup bebekle hamileyim . Utrason dusdum 34+2 soyledi bebek olculerini.amma adet tarihi iyle35 haftam bitmis oluyor..sizce nasil hangisiyle olculub sezeryan olmam gerekir.kafam karma karisik cok
Ummugumus Kizlar bizde 34 +2 olduk canta hazirlicam yarin neler olmasi gerekiyor .eksik birsy kalmasin.siz neler koydnz.
Nurane001 Bu.happy mom soyluyorki 27 gun kalmis .sezeryanida doktor dedi 25 gun kaliyor sezeryan olmam icin .anlamiyorumki hic.