KbraTarhan SerapUGR bende 1 yaşına kadar yatacak şekilde alıcam işte daha sonra montessori yatak yaptırıcam onda yatacak yerden olduğu için hiç bi tehlikesi Yok zaten
KbraTarhan Btl_ozn doğrudur ben odası için montessori yatak yaptıracağım için 1 yaşına kadar yatacağı uygun bişey alıyım diyorum bebekonforda o anne yanı beşiğini gördüm uyku seti filan herşeyi dahil 280 çok iyi yani fiyatı yorumlarda da herkes iyi yorum yapmış
Btl_ozn KbraTarhan evet cok mantıklı bencede beğendiyseniz problem yok bende o yataktan yaptiricam 1 yasinda odasina geçirmeyi düşünüyorum
momss_ Eddakuzey merhaba bende benekonforun sayfasına baktım fiyatları da çok uygun geldi kalitesi nasıl peki
Eddakuzey KbraTarhan momss_ bende tereddut etmiştim ki İndirimdeydi aldıgımda 320 liraya aldım, dışardan 800-900e aldıklarından hiç bir farklı yok cıbınligi falanda çok gızel kaliteli resm yollama imkanım olsa yollardm burdn
Sevde123 KbraTarhan evet hatta hamile kalmadan önce bi arkadaşım da aynı sıkıntıdan dolayı park yatak alacağım demişti bende Her gün çocuk doğurmuyoruz ya o ne öyle çadır gibi al düzgün bi beşik demistim büyük konuşmuşum 🙈
sare55 AHFKASAP nevresimin dokusu nasil. naylon falam degil umarim. bende 1 hafta sonra siparis vercem. 60 a 120 olanindan aldiniz dimi
AHFKASAP sare55 bence gayet güzel nevresimi de. Biz bunu aldık https://www.bebekonfor.com/krem-fransiz-dantelli-dogal-karyola-bebek-besigi
Asrinbaby KbraTarhan ben e bebekte joie marka bi park yatak beğendim hatta bayıldım ki aklımda hic park yatak yoktu. Joie commuter diye bi gir cnm videosunu izle gri bi yatak. Ana kucagi falan da var icin de harika bişey fiyatta harika 👍👍
Dimplesgirll Bende aldım 1 günde geldi Ankara’ya lara anne yanı beşik çok güzel cidden sürekli odaya girip bakıyorum sonra da montesori yaptırcaz
Bizartik5kisiyiz Bende baby tech anne yani ahsap besiklerden aldim dun geldi. Bugün kurduk cok yer kaplamiyor. 3. Çocuk olduğu icin bir oda yapamadim yanima almaya karar verdim büyüyünce abilerinin odasina gecer artik 🤗