GamzeliGamze Arkadaşlar artik süt içmekten bıktım her ictigimde içtiğjmi geri cikariyorum o yüzden eşim muzlu süt aldı bunu iç dedi çünkü bebeğim çok zayıf ve son bir haftam kaldı sizce muzlu süt içsem işe yarar mi????
Aden GamzeliGamze süt içemiyorsanız eğer muz kaşar peyniri ceviz ve pekmez yiyin bunlar da etkili olacaktır kilosu için
Aysealty GamzeliGamze canım bal da koyabilirsn hatta evde kendin muzlu süt yapsan duble faydalı bence hem muz hem süt✌Hemde cok lezzetli oluyor
Alperbaby GamzeliGamze hergün mutlaka bir adet haşlanmış yumurta . Canım sütten bile önemli. Kaç kilo bebegin
Tolsel GamzeliGamze onun faydası olduğunu düşünmüyorum onlar hem katkılı hem de şekerli kaşar yumurta muz ceviz bide süt içemiyorsan ayran iç👍
Arven Bilmiyorum faydası olurmu ama katkılı oluyor bu durumda evde kendiniz süte muz ekleseniz dahamı doğru olur acaba
BurcuYavuzSeymen Canım ben hergün ballı içiyorum güzel oluyor denemelisin bence kaç haftalık ve kilosu boyu kaç bebeğinin
terelelli81 Tolsel ben de sütten tiksindim onun yerine kendi yaptığım yoğurdu yiyorum umarım bebeğime aynı vitamin gidiyordur.
AliAsaf GamzeliGamze benm de az kaldı doğuma bebeğim zayıf diye omega3 ilacı verdi doktor bide aspirin bebeğe giden kan akışını hızlandırdı
Zely35 GamzeliGamze canım süt içeceksen içine hiçbir şey koymaman gerekiyor bal, muz, pekmez vs. Kalsiyum emilimini azaltıyormuş. Eğer süt içemiyorsan bol kaşar peynir ye, pekmez ye çok faydalı. Sütten daha fazla kalsiyum var içinde
GamzeliGamze Zely35 cnm kaşar peyniri şu bimden satılanlar faydalı mi acaba çünkü bn hep onu yiyorum ama kiloyu pek etkilemiyo
BurcuYavuzSeymen GamzeliGamze bende şuan 35 haftalığım 2 kilo 167 gram 47 cm eğer gelişmezse doktor haftaya Doğuma alıcam dedi
Zely35 GamzeliGamze onu bilemem de ben Eker veya sütaşın kaşar peynirini yiyorum. Birde ben eski kaşarı çok severim ondan da bol bol yiyorum
Tolsel GamzeliGamze ben Muratbey in kaşarını alıyorum cnım bide kilodan çok sağlıklı bebek olması önemli sen sağlıklı beslen yeter çok mu küçük be kadar bebek benim arkadaş hep dışardan beslendi 4 küsür doğdu çocuk kilo belli olmuyor yapay şişme gibi bişey bide vitaminler de aldırıyor
AliAsaf GamzeliGamze 30 haftalık oldu kilosu 1kilo 100 gr bu önemli değil dedi korkma dedi ama doğuma bişey kalmadı sonuçta bana da söylemedi korkmiyim diye bence bir sürü de ilaç verdi
Aden GamzeliGamze süt içemiyorsanız çok problem olmaz Özalan kilo alması için yoğurt yiyin yumurta yiyin kalsiyum içim yeterli