Nefesimmom SecretaryMother usb gore 10+6 ama adete gore 11+6 2 haftadir gitmiyorm belki haftasini yakalamistir Istanbul kartaldan ben. Cok rahat geciyor bu sefer haftanin bir kac gunu bulantilar oluyor ac kaldikca ama istahsizim. Bel ve sirt agrim oluyor kizimi kucakladikca 14aylik ikili teste gidicez bir hafta bekliyim diyorum
Merveeeemmm SecretaryMother bende 11+ 3 oldum ama doktor 10+6 görünüyor dedi . Cinsiyet içinde daha çok küçük görünmüyor dedi sizde öğrenen var mı
SecretaryMother Nefesimmom ah o bel ağrıları bir de bel fıtığı var of ki ne off benim doktorum ikili testi tamamen isteğime bıraktı ama tek birşey sordu eğer bi problem varsa bu çocuğu aldıracak mısın dedi tabii ki hayır dedim o zaman gerek yok dedi yaptırmıycam
SecretaryMother Şikayetleriniz ne alemde peki kızlar? Mesela benim hiç bulantım falan olmuyor çok şükür böyle diye diye nazar değecek diye korkuyorum 😂😂
Ozqe_tolqa SecretaryMother Benim bir gün bulanti oluyor bir gün olmuyor anlamadm ama arada kasık ve bel ağrısı yaşıyorum
Merveeeemmm SecretaryMother benim bulantım çok faZla ve sürekli hastayım. Ortam hastalığı ili defa aldım bu zaman zarfında geçmek bilmiyor ölüyorum resmen 😢😢😢
Ddmlmz Çok şükür sadece uykum be yorgunluğum cok onun dışında bulantı yok bendede rahat geciyor sanslıyız sanırım 😌 bulantın yoksa erkek bebek diyorlar hep hayırlısı 😊
SecretaryMother Ddmlmz aynen öyle diyolar ama dediğin gibi erkek kız hiç farketmez hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil
Ozqe_tolqa SecretaryMother evt ya bende öyle sık değil ama ara ara sabahları yaşıyorum bulanti ama öğürmeyle gelip geçiyor
Zehradmrlsym Merhaba bende 12 hafta oldum bugün. Sabah bulantılarım var sadece. Çok şükür güzel geçiyor hamileliğim. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum🙏
Zehradmrlsym Ozqe_tolqa hayır enson 9 haftalıkken gittim cinsiyet için 14. Haftada gidicem cinsiyet partisi yapicagim için kesinleşmesini istedim🙈