Busimss Susamvemom neyin kime neye vesile olacağını bilemem. Bende önceden inanmazdım ama bir arkadasım vesilesi ile kullandım zaten zararı olan birşey yok içindekileri normal güncel hayatta da tüketiyoruz sonuçta diyerek başladım. Rabbim onu vesile olarak nasip etti yani.
ZeynebMucahid Cns_33 Martta evlendim. Mayista hamile kaldığımı öğrendim yani 2 ay sonra. 1 hafta icinde de düşük yaptım. 26 ağustos son adetimdi. Yani kurtajdan sonra 3 kere adet geçirdim ve hamile kaldım. Simdi 10 aylik evliyiz ve 5 aylık olduk. Hamdolsun
Busimss Cns_33 tabi doktorum rapor yazdı öyle aldım yoksa bi kutusu 150 TL mi ne olması gerekiyor. 10 kutuya 35 TL civarı birşey verdiğimi hatırlıyorum.
Busimss Susamvemom mutlaka tavsiye ederim ama inanarak kullan lütfen. İnanmadan hiç birşey olmaz ayrıca bol su lütfen ☺️
htc_jimm29 12 Eylül düşük yaptım kürtaj olmadım kendi düştü 5 haftalık gebelik ve şuan 11+5 hamileyim 2 ay sonra hamile kaldım
BegumIscanTunc Cns_33 düşükten 3 hafta sonra hamile kaldım oda dış gebelikle sonuçlandı şuan tedavi görüyorum inşallah doktorumuzunda önerisiyle Mart ayında bebek için tedaviyi sonlandırıcaz rabbim herkese bir evlat bir can nasip etsin inşallah
beatrice00 Valsss ne zaman dusuk oldu sizin ben de dusukten 1 adet sonra hamile kaldim bizde bugün 7+6 yiz
Valsss beatrice00 31 ekimde oldu dusuk kanama adet gibi surdu gecti 20 gun sonra adet oldum bitti hamile kaldim 9+4 suan bende