Siibeell Cns_33 evet 4 ay felan korunmuştuk korunmayı bıraktıktan sonra 8 ay boyunca denedik bi sorunumuzda yoktu ama 8 ay bekledik
Busimss Cns_33 öyle derler genelde ama bence risk alınmaması gereken bir durum. Ben bir kimyasal yaşadım bide kalbi durduğu icin yapmak şart olmustu ama sonuçlarda hiç girşey çıkmadı ona rağmen iğne kullanıyorum.
Zynp01 Zsnbr bn düşük yaptım çok minik parçalar kalmş onlar için kürtaj oldum ama doktor hiç gerek yok dedi bna
Darkgod Cns_33 çok stres yaptım tabiki her ay yok hiç korunmadim sadece ilk adet i beklerim düşükten sonra sonra devam
__meczup__ Busimss ben de solda ağrı görüyorum bide hafif bi kıpırtı ama piskolejik galiba 14+5 im ben
Zsnbr Zynp01 ben ilk adetimi oldum 10 gün sürdü ama öyle abartılacak kadar gitmedi. İkinci adeti de olduktan snra korunmayı bırakmayı düşünüyorm
Benay10 Cns_33 şubatta düşük yaptım martta adet gördüm nisan da tekrar hamile olduğumu öğrendim doktor şey demişti kürtaj yapmıyoruz kendin düşür ki daha çabuk gebe kal kürtaj olunca biraz daha uzun sürebiliyor demişti dediği gibi ertesi ay oldum
Elif_t Cns_33 düşük değil de dış gebelik geçirdim bir tüpüm alındı sonra hep korunduk. Korunmayı bıraktıktan 4. Ay sonrası hamile kaldım
Busimss Cns_33 tabi doktorum rapor yazdı öyle aldım yoksa bi kutusu 150 TL mi ne olması gerekiyor. 10 kutuya 35 TL civarı birşey verdiğimi hatırlıyorum.