Busimss __meczup__ ilk başlarda acıyor gibiydi ama sonra acımadı suan acımıyor yani. Mesela sol tarafımdan vurduğumda hiç acımıyor ama sağdan vurduğumda hafif acı oluyor bebeğim de sağda benim sanırım onunla mı ilgisi var hiç bilemiyorum
__meczup__ Zynp01 korkmaaa insan herseye alışıyor ben alistiysam sende alışırsın iğne fobim vardi benim
2kezanne Cns_33 benim cok küçüktü yani herhangi bir arastirmaya gitmedi dktr 3 adet dedi ben 2 adet sonrasi kaldim😍
Busimss __meczup__ hafif kasık sancılarım sağda oluyor hep hiç solda olmadı oradan tahmin ediyorum açıkcası. Doktorumda ultrasonla ne zaman baksa sağıma daha çok odaklanıyor oradan tahmin ettim bide
Busimss __meczup__ bacakları açıp göstermedi malesef bilemiyoruz ☺️ Pazartesi nasipse kontrolümüz var 15+3 olacağız açarsa bacaklarını minnosum öğreniriz insallah
__meczup__ Busimss ben de solda ağrı görüyorum bide hafif bi kıpırtı ama piskolejik galiba 14+5 im ben
Cns_33 Busimss allah razi olsun canim evet stres yapiyorum yaa hemen olsun istiyor insan sen 9 ay olmayınca ne yaptin ben 3 ay denedm olmadoli korkmaya basladm niye olmuyor diye:(
Busimss Cns_33 hiç birşey yapmadım çok çabaladık eşimle herşryi araştırdık yedik yaptık ve artık yorulduğumuzu fark ettik bıraktık. Ne zaman bıraktıysam o zaman oldu zaten.