Aysegulum27_ şöyle anlatayım. Ben kürtaj olduktan sonra psikolojik biraz yıkıldım tabi toparlamam çok zor oldu yaşayan bilir zaten. Ondan sonra bir çaba içine girmedim yine yaşarım diye çok korktum 2 ay öyle geçti. Sonra birşeyler yapayım dedim doktoruma danıştım klomen deneyelim dedi tamam dedim. Klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum doktorumun dediği günkeri sabah akşam şeklinde ilişkileri değerlendirdik. 3 tane yumurtam oluşmuştu 21,22,23 mm olarak gayet güzel dedi doktorum Ama gel gelelim tutmadı.. Bizde ki hayal kırıklığını tahmin edemezsin çok ümitliydik çünkü. Sonrasında ben bıraktım artık yeter dedim o sırada C life macun var bir arkadasım tavsiye etti bana bir sorunun yok senin al kullan deri doktora da gitme beynini boşalt kendine 3 ay müddet ver dedi tamam dedim. Sipariş verdim başladım kullanmaya birinci kutu bitti. Bir kutu 2 ay gidiyor zaten. Sonra ilişki günkeri de değerlendirmedim hiç kafama estiği şekilde yaptım doğum günümdü Kasım ayında adetim bir gün gecikti hiç bir belirtim de yoktu ama ümitsizce test yaptık eşimle ve cıktı ama sevinemedik. Doktoruma resim attım 2 güh sonra gel dedi kan sa vermedim. 2 gün sonra gittiğimde 4+2 keseyi görmüştük. Sürecim böyle oldu bende ise yaramadı klomen ama yarayan çok insan var