Semaalcan Hafta ve oğlum 3700 olmuş 3 şubatta çatı muanem olucak kaç kilo daha alır acaba nasıl doguracağım hiç bilmiyorum 🙄
Deeper Semaalcan ya bende 37+1 günlüğüm dün 37. Haftamda kontrole gitmişdi im 3320 kilo cıktı ve haftaya tekrar muyane yapıcam eger yine kilo almış olursa ve çatın darsa sezeryan dedi. Benim doktorum mu sorunlu anlamıyorum ya
Gulbebek Semaalcan benim de 37 ve 3620 çıktı benimki kesin sezaryen, normali beklersek kesin 4 kg geçer dedi doktor
Emineyavuz_53 Deeper benim de 37 3250 dr uma sezeryan yapalım dedim eğer çıkmazsa hayır çatın müsait niye keselim dedi seni . Bide özel hastahane ama dr um iyi çok şükür
Gulbebek Zehra321 4 kg üzeri normal doğum zor oluyor bebek çıkarken şıkışabiliyor annenin dikişi çok fazla oluyor yırtık kötü oluyor o yüzden de riske girmek istemiyorlar ki bence de mantıklı yani altta 20 tane dikişim olacağına sezaryende olsun
Yasemin58 misafr 29+5 de iken 1750 dedi banada kilosu haftasına göre fazla ultrasonda 32.hafta çıkıyormuş canim
Aysgl_trl_trn misafr az değil canım ben 29+5im 1350 dedi doktorum. Kilosu gayet haftanla uyumlu gidiyor dedi