Ne halleri varsa görsünler 2 hafta önce hastanede yattım eltimkaynım aaa niye bizim haberimiz yok neden annen orda biz yokuz diye üste çıktılar eve geçtim geldiler 15 gün oldu doktorun hep yatıcaksın dediğini bildikleri halde bikere aramadılar okula giden çocuğum var komşular arkadaşlar sağolsun götür getir yaptılar eltim nasılsın diye yazmadı bile eşime dedim doğuma güderken Hbr verme doğumdan sonrada şimdide hayatta aramam ben o doğurduğunda sevgiliydik hergün uğrar arardım

Ysmrt daha iki gün önce sosyal medyadan soktugum laflara dayanamayan amcamın kızı instagramdan beni sildi. Dügünümden bu yana beni bir kez arayıp sormamıs kapımı acmamıs insanlar dahada aramasın kapımıda açmasın kimseye minnetim yok yazdıgım icin. Yani cok kafanıza takmayın benim gibi gözünüzü karartın. Nankörlüge hic tahammülüm yoktur. Bekarken cok işleri düserdi telefonum susmazdı. Herkese iyi kötü yardımım dokunmustur. İnsanlar icin bişeyler yapmayı severim. Ama bu kadar nankörlüge sessiz kalamadım. Hormonlarında verdigi sinirle agzıma ne gelirse söyleyesim var o kadar doldum

Kendinizce haklı olabilirsiniz ama sizi ayda bir aradiklari sevmedikleri ya da dusunmedikleri anlamına gelmez ki. Yani sizi her gün arayan insanlarin çok mu sevdiğini düşünüyorsunuz . Bazı insanlar vardır telefonla konuşmayı çok sevmezler , ama yardım isteseniz koşa koşa gelirler, bazıları ise telefonla konuşmayı çok sever ihtiyacınız olduğunda bahane sunarlar. Bu yüzden çokta ön yargılı olmamak lazım.

Ysmrt Ben hayatımın merkezine ölümü koydum. Hep diyorum bir gün öleceğim herkes ölecek. Bende Allah kuluyum diğerleri de. Saygı meselesi ayrı ama, ben hiç kimseyi kendimden yüksek görmedim yok yaşı büyükmüş yok kocamın ailesiymiş yok patronmuş falan filan... O yüzden biri hata yaptığında bunu direkt söylerim. Benim de ailemden başka kimse olmadı yanımda. Geçenlerde eşime de dedim doğurduğum günü ailemden başka kimse bilmeyecek ben yanımda kimseyi istemiyorum. Senin ailenden de bir tek kimse gözüme görünmesin... Tamam hayatım dedi çünkü biliyor ki oraya ailesinden biri gelse lafını alıp çocuğu göremeden gidecekler. Çevremde herkes bunu biliyor artık, kimse de benimle tartışmaya girmez. Bu huyumdan asla vazgeçmem aramayıp sormayana ben ne diye hoşgörülü davranayım...

candanote yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi Ben onların her zaman yanında olmaya çalıştım oldum da Ama onlar benim hiçbir şeyim de yanımda olmadı ben de kalp kıramıyorum arama mesafe koymak istiyorum ama düzgün bir biçimde yapmak istiyorum

Netdlxx aynen öyle etrafımda o kadar Gizli fesatlar var ki Ben de hiçbir gelmesini istiyorum ama yüzsüz gibi gelecekler

Ftsctn_20 tabii ki haklısınız ama benimle çok ilgilenen arkadaşlarım var onlar bana geldikleri zaman fotoğraf falan çeker paylaşıyoruz işte arayıp sormayanların da arayası geliyor kıskançlıktan O zamana canım ne kadar kaldı doğuma bir eksiğin var mı falan diyorlar normalde hiç aramıyorlar yani sürekli gezme peşindeler

merveruzgar Ben de aynı çok doluyum canım bir de birinci derece yakınlarım yani bunları yapan insanlar anca dedikodu fesatlık yapsınlar kıskançlıktan kuduruyorlar ressmen ben sadece iyiniyetle yanımda olmalarını istemiştim

Momof2child Aynen öyle ben fesatlık yapmadan onların yanında oldum onlar kıskançlığından arayıp sormuyorlar bile

Milena92 Ya yalandan arıyorlar işte aramasına bu kadar zoruma gitmez benim ilgimi düşünüyor muş gibi yapıyorlar sözde hiç inandırıcı gelmiyor

Ysmrt doğru diyorsun ama herkesin işine koşturup her anında destek olduğun kişi işi bitince hiç aramayın a daha çok insan üzülüyor keşke yalandan da arasa diyo insan ama Allaha havale ediyorum tabiki

Ysmrt aslında iyi oldu eşimde görüyo gerçekleri oda anlıyo daha iyi gelmesinler kendi halimde daha iyiyim kaynanamdan hbr getirip kafamı ağrıtmıyor sakin hamilelik geçiriyorum Doğumdan sonrada müsait değilim dicem bebek sevmeyede gelmesinler