Bazen buraya girmekte zorlanıyorum 5-10 dk falan giremiyorum çıkıp çıkıp tekrar girmeye çalışıyorum anca bir süre sonra giriyor bağlanıyor simgesi çıkıyor ama geç bağlanıyor. İnternetim ile alakalı değil diğer tüm sosyal medya google de anında açılırken sayfalar sadece burda sıkıntı oluyor genel bir durum mu?

Glsm9191 Genellikle gece oluyor 00:00dan sonra aşırı yoğunluk olunca açmıyor aynı durum bende de var birgün silersem sırf bu yüzden silicem uygulamayı😏

Periii_Ss

AATozarr demi ya çok sinir bozucu biraz uzanıp bakınayım diyorum bir yorum yazıyorum gitmiyor bildirimi tıklıyorum açılmıyor sayfa yenilenmiyor sinir bozucu

Glsm9191 bende de çok oluyor resim vs de açamıyorun dönüp duruyor ama diğer sosyal medya google herşeyi açabiliyorum anında

Glsm9191 malesef bendede öyle 😅 hele 00:00 civari kesinlikle açılmasını beklemiyorum 😅 bekle bekle gelmiyor 😅 bende başka yerlerde takiliyorum 😏

Bende bildirimlerimi göremiyorum illa girip bakmam gerekiyor hatta bazı beğeni ve yanıtlar bildirimlere dahi düşmüyor

Merhaba,
            00.00 da o günün verileri yüklenirken kısa bir süre giriş problemi yaşıyor olmanız normal. Bu postu da 2 saat önce açtığınızı görüntülüyorum. Büyük ihtimal bundan bahsediyorsunuz.

NaimeYilmaz evet doğru 12 ile 1 arası problem baya yaşanılıyor bu sebepten demekmiş teşekkürler bilgilendirdiğiniz için