heyecanlibekleyisim deletedmom2626 evet sorucam yarinda ayni devam ederse..Nolur nolmaz diye.Sol tarafima yatamıyorum 😞 Hamilelikte de sol tarafa uyumak iyi deniliyor zor olsada o aciyla uykuya dalmak zorunda kaliyorum
elifcerennn heyecanlibekleyisim ağrı ve şişlik bende de olmuştu 😞 kolunun üzerine yatmamaya çalış ve o kolunu zorlama biraz dinlen geçiyor
Ebrars Merve23 benim doktorum dünya sağlık örgütüne göre 27-36 arası vurulmasının daha uygun olacağını söylüyor.
Mebos heyecanlibekleyisim oluyor canım merak etme bende yaşadım ama 2 dozda yaptı bende 3 güne felan geçer soğuk kompleks yap buz koyabilirisn
fatmaaeminn Ebru_1994 kolumun uzerine yani sol tarafıma yatamadım..yan yatınca kolunuzu nerenize koyuyorsunuz acaba sizz🤔
Merve23 fatmaaeminn duz yattim migde bulanmasi olursa doktor tek yastik ayak altina yastik koy demişti.bende genellikle sola yatiyordum.
Sznarslan heyecanlibekleyisim ben 1 hafta kolumu kaldıramamıştım..Şişlik,kızarıklık,ağrı normal yani.
Selinglr heyecanlibekleyisim bende 2ci dozu oldum ustune yatamıyorum kolumun 1hafta suruyor ya bunun acısı