Au-Krm23 valla cnm bndede mantar enfeksiyonu bulundu ama bdnim hicbir belirtim yoktu servikal kultur testi vermistim onda tespit edildi 3 gun arayla gynolomexin vajinal fitil kullandim 1 kutu tek icinde iki tane vardi

Ruhsuz Canım belki idrar kültüründe düşük çıkmıştır , bazen bol su atılabilinir deniliyor , bir de activex hassas ciltler için sıvı sabun arada kullanmaya başladım . Klozeti de onla temizliyorum 🤷🏻‍♀️😅Triclosan filan içermiyormuş ancak hamilelik için ne kadar güvenilir bilgim yok 🙄

Gratiste bu ay kampanyası vardı .

nazsimaova bende onu kullandım canım hemde 2 paket 15 gün arayla . Ama etki etmedi .

Fesum sabun vs içeren şeyleri kimse önermiyor .kullanılmaması gerekiyormuş zaten vajina sıcak bolge olduğu için ıslaklik olunca mantar üretiyor ne yazık ki hamilelik bitene kadar çekilecek .

bebisannesi063858 banada öyle cok veya az diye bisey demedi ama bilmiyorum. Arastirdim biraz netten biraz tedirgin oldum iste zarar verio bebege gibi seyler yaziyordu. Stres yapiyorsun ister istemez. Verende doktor sonucta bi bildigi var ji veriyor icicem birazdan hayirlisi bakalim

Selincikk iç canım ben içtim bir sıkıntısı olmadi ama gün içinde de bol bol su iç yine de ben günlük 3 3.5 bazen 4 litreyi bile buluyo ama annelik içgüdüsü işte ister istemez tedirgin oluyoruz

Au-Krm23 özel bölge temizliğini kastetmemiştim el hijyeni için , elimde kuruluk yaptığı için arada kullanıyorum , yine de Bilgi için teşekkürler.

Kızlar bir öneride benden gelsin. 19+4 haftalığız sanırım bundan 7 8 hafta önce bende de oldu kaşıntı yanma sarımsı yeşilimsi akıntı. Araştırdım bildiğimiz kuru kekiki sıcak su ile bekletiyoruz. Demlendiriyoruz biraz ılıyınca onun suyuyla temizliyoruz o bölgemizi o kadar kesin çözüm ki. Gerçekten aşırı derece de şikayeti olanlar hem sirkeli suyu hemde bu kekik çayını denesin hiç ara vermeden.

Au-Krm23 canim bende birsuru fitil denedm gyno lomexsin hem fitil hem kremini denedm gecmedi donoxy fitil kullandm gecmedi travazol kremde gecirmedi. En son tekrar gittim gecmiyo ne yaptoysam dedim doktorum sagolsun vagi-hex diye bi fitil verdi tamamen bitkisel ve gebelere ozel bide zalain kremle destekle dedi 3 gunde fayda etti geçirdi. Bi doktoruna sor istersen bu ilaci 😇