Kızlar merhaba öncelikle sizlere sorum olacak!
Idrar yolu enfeksiyonu ve mantar
.gyno lomexin vaj. Fitil ve krem
.travazol krem
.zalain krem
Kullanıpta atlatamayan yada atlatmak için neler yaptınız ?
Tecrübenizi ve önerilerinizi bekliyorum. ☺

Arzumms, başlığı Kızlar bakar mısınız ??(İdrar yolu enfeksiyonu ve mantar) olarak değiştirdi.

Au-Krm23 benimde mantarım var canım fitil kullanıyorum sürekli bi kaç hafta geçiyor sonra yine başlıyor gebelik boyunca anlık geçen bir şey mantar enfeksiyon 37 haftalık olacağım nerdeyse hamilelikten beri geçmiyor

Aras-Altay kaşıntısı artık beni usandırdı her akıntı olduğunda kaşıntıdan yerimde duramıyorum benim de 35+2 yim keşke geçse biran önce ya 😢

Hepsini kullandım hiç biri geçmedi inanın 3 gün iyi ise devam diğer günler ıslak bırakma bez koy pamuk travocort iyi geliyor krem öyle geçmiyor

Merhabalar bugün muayenede doktor mantar olduğunu söyledi gyno lomexin fitil verdi ilk defa kullandım umarım fayda ediyordur.kaşıntı için önerim olabilir sadece 😟 elma sirkesi ile suyu karıştırıp hafifçe pamukla sildim üç dört defa bir daha kaşıntım olmadı şükürler olsun

Gamzecvk bende sirkeli su ile yıkıyorum gün içerisinde geçiyor ama akıntı başladı mı o kaşıntı yine başlıyor.

Au-Krm23 kıyamam sana az kaldı yavrularımızı kucağımıza alınca hepsi geçer inşallah diyorum kendi kendime hep sabır

Bazı postkarda bakıyorum lokosit 10-20 olup ilaç kullanmayan var bazıları da 3-4 olup kullanan var yanma olursa mı enfeksiyon işareti?? Benim 10 çıktı doktor idrar yaparken yanma oluyor mu dedi hayır dedim ilaç vermedi kafam karıştı benim de

Ruhsuz canım belirtileri sadece yanma değil.
                _kaşıntı , yanma , akıntı (şeffaf su seklinde akıntı , seffaf kalın akıntı , beyaz su akıntı , beyaz , sarı , yeşil lor peyniri kesiği gibi olunca) enfeksiyon riski var

Yaklaşık 2 haftadır benim de akıntım arttı ve kaşıntı da eklenince dayanılmaz hale geliyor. Sirkeyle yıkıyordum canım çok yanıyordu ama rahatlatıyor. Dün doktorum fitil verdi ilkini attım sanki daha iyiyim

Au-Krm23 ama doktor akıntı normal dedi kaşıntı, koku yoksa sıkıntı yoktur dedi ben de alıntı var ama koku yok baştan beri vardı ama gitttikce atıyor normalmiş doktorun demesine göre

Gktrkzbn2020 dün bende sirkeyi tek denedim feci derecede yakınca dayanamadım. Sirkeli suya devam ediyorum . Bu ikinci paketim bitti fitil konusunda ama gecmiyor herhalde doğumla beraber biter insallah .

Ruhsuz evet akıntı normal diyor doktor her hamilede görünen birsey. Ama akıntının durumuna göre değişiyor tabi ki . Sarı , yeşil kalın ve kesik olan akıntılardan (kokulu yada kokusuz) olan akıntıdan tedirgin olun dedi doktorum . Bu sayfanın blog kısmındada mevcut canim .

Au-Krm23 Merhaba, mantar değilde enfeksiyon kapmıştım munurol müydü öyle bir ilaç verdi doktorum tek seferlik kullandım iyi geldi ardından cefaks verdi o da enfeksiyonu temizledi 3kere içtim..aynı zamanda b sınıfı antibiyotiklerinden yani hamilelerde kullanabilir. Herhangi bir hekime gidiyorsanız danışın belki sizin için uygun görüp yazabilir🧚🏻‍♀️

Au-Krm23 tatlı ve meyveyi kesiyorum ben canım birde bol su içiyorum elden pek birşey gelmiyor hep dikkat etmek gerekiyor